Szepesi Niki is megszólalt a Kiss László-ügyben

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
úszás Kiss László úszószövetség nemi erőszak Szepesi Nikolett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével.

Demcsák Zsuzsa, Vujity Tvrtko, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri után Szepesi Niki is kifejtette a véleményét a Kiss László-üggyel kapcsolatban. Az egykori úszónő éles kritikával illette az úszószövetséget, és kitálalt a "sajátos praktikáikról" is.

"Hadd mondjak el nektek egy történetet! Amikor a Magyar Úszószövetség vezetőinek fülébe jutott, hogy könyvet írok, és megtudták, ki az az újságíró, aki segít a szöveg összeállításában, megkeresték. Mit megkeresték? Megfenyegették! Azzal, hogy ha elvállalja a feladatot, akkor kirúgatják a munkahelyéről! Megijedt, mert tudta, nem érdemes ujjat húzni ezzel a bandával. Az utolsó pillanatban vissza is mondta a felkérést…" - írta.

Szepesi Niki Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Véleményét a Facebookon osztotta meg:

Szándékosan tartottam magam távol az elmúlt napok, hetek Magyar Úszó Szövetséggel kapcsolatos botrányaitól. Már akkor is...

Közzétette: Szepesi Nikolett2016. április 11.

Napokkal ezelőtt tört ki a botrány, amikor kiderült, hogy Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya több mint 50 évvel ezelőtt csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt börtönben ült.

Kiss László Fotó: Polyak Attila - Origo

Az üggyel kapcsolatban sokan kifejtették a véleményüket, és rengeteg támadás érte a Magyar Úszószövetséget és Kiss Lászlót, aki végül lemondott szövetségi kapitányi posztjáról, és százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.