Az egykori úszónő, Szepesi Niki sem hagyta szó nélkül a Kiss László körül kipattant botrányt, és keményen nekiment az úszószövetségnek a legújabb bejegyzésével.

Demcsák Zsuzsa, Vujity Tvrtko, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri után Szepesi Niki is kifejtette a véleményét a Kiss László-üggyel kapcsolatban. Az egykori úszónő éles kritikával illette az úszószövetséget, és kitálalt a "sajátos praktikáikról" is. 

"Hadd mondjak el nektek egy történetet! Amikor a Magyar Úszószövetség vezetőinek fülébe jutott, hogy könyvet írok, és megtudták, ki az az újságíró, aki segít a szöveg összeállításában, megkeresték. Mit megkeresték? Megfenyegették! Azzal, hogy ha elvállalja a feladatot, akkor kirúgatják a munkahelyéről! Megijedt, mert tudta, nem érdemes ujjat húzni ezzel a bandával. Az utolsó pillanatban vissza is mondta a felkérést…" - írta.

Szepesi NikiFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Véleményét a Facebookon osztotta meg:

Szándékosan tartottam magam távol az elmúlt napok, hetek Magyar Úszó Szövetséggel kapcsolatos botrányaitól. Már akkor is...

Közzétette: Szepesi Nikolett – 2016. április 11.

Napokkal ezelőtt tört ki a botrány, amikor kiderült, hogy Kiss László, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya több mint 50 évvel ezelőtt csoportosan elkövetett nemi erőszak miatt börtönben ült.

Kiss LászlóFotó: Polyak Attila - Origo

Az üggyel kapcsolatban sokan kifejtették a véleményüket, és rengeteg támadás érte a Magyar Úszószövetséget és Kiss Lászlót, aki végül lemondott szövetségi kapitányi posztjáról, és százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is.