Magyar Úszószövetség Kiss László lemondás szövetségi kapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban a százhalombattai tiszteletbeli alpolgármesteri címéről is lemondott az 1962-ben csoportos nemi erőszakért börtönre ítélt olimpiai bajnok sikeredző. A helyi képviselőtestület tudomásul vette a döntést.

A döntést egyhangúlag szavazták meg az önkormányzat tagjai. A polgármester a döntés utáni sajtótájékoztatón azt mondta, hogy személyesen kapta meg Kiss László lemondólevelét csütörtök délután fél kettőkor - írja az Origo.

Forrás: MTI/Földi Imre

A városi sportuszoda nevét egyelőre nem változtatták meg. Az továbbra is az 1962-ben csoportos nemi erőszak miatt börtönre ítélt sikeredző nevét viseli. Nem döntöttek Kiss László díszpolgári címéről sem.

Hosszú Katinka és Cseh László is reagált

Cseh László a közösségi oldalán cáfolta azokat a sajtóban megjelent híreket, a magyar úszónő kommunikációs stábja pedig az MNO kérdésére reagált az ügyben.

Felháborodott a magyar közvélemény!

Kiss László mellett korábban a Magyar Úszószövetség és az edzőbizottság több tagja is kiállt, melyről egy fotó is felkerült a szövetség közösségi oldalára, a kommentelők pedig azonnal támadni kezdték a bizottság tagjait.

Öt közismert magyar erőszakoló, aki megúszta

Vannak hivatások, amelyek dolgozóit a társadalom ösztönösen felruház bizonyos pozitív tulajdonságokkal. Összeszedtünk pár megdöbbentő esetet, mely a mai napig felháborítja a magyar közvéleményt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.