A TV2 egykori műsorvezetője rengeteg ajánlatot kapott az utóbbi hetekben különböző tévétársaságoktól. Tvrtko döntött, és ezt közölte a rajongókkal is. 

Tvrtko a TV2 indulásával egy időben, 1997-ben került tévéképernyőre. Ahogy mi is beszámoltunk róla, éles vita alakult ki közte és az Édes élet sztárja között, amit a jelek szerint nem tolerált a csatorna. Állítólag a műsorvezető csekkes játéka sem aratott osztatlan sikert, így pár hónappal ezelőtt távoznia kellett. A jelek szerint azonban többen is szívesen dolgoznának a szakemberrel.  

Forrás: TV2

"Sokan kérdeztétek, leírom: az elmúlt másfél hónap alatt sok ajánlatom volt, itthonról és külföldről egyaránt. Sok találgatás is napvilágot látott a sajtóban. Írtak, beszéltek az RTL-Klubról, Bosznia-Hercegovina TV-jén át horvát tévékig, Amerikától hazai társaságokig sok mindenről. Nos, én mindenkinek megköszöntem az érdeklődést, mindenkit meghallgattam, és az engem keresők is engem. A döntés megszületett, hamarosan úgyis megtudjátok mi lett a dolgok alakulása, s a végeredmény. Akárhogy is alakul az életem, mindig is Magyarország lesz a hazám, munkámmal ezt az országot szeretném szolgálni, népszerűsíteni. Barátsággal: Tvrtko"