Évi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni.

A digitális kommunikáció fejlesztési stratégiájáért és a közösségi platformok hatékony használatáért fog felelni az a közösségi kommunikációt specialista, akit már javában keres a pozícióra a Buckingham-palota.

Forrás: AFP/Adam Berry

A palota honlapján közzétett hirdetés szerint a szerencsés választott évi 50 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 19 millió forintnak megfelelő összeget fog keresni, azaz körülbelül havi másfél milliót fog hazavinni. 

Erzsébet királynő, aki a héten ünnepli 90. születésnapját, uralkodása alatt végig igyekezett naprakész maradni a technológiai újdonságok terén: az ötvenes években ő volt az első az Egyesült Királyságban, aki távolsági hívást tett, 1976-ban pedig ő volt az első uralkodó, aki e-mailt küldött.

II. Erzsébet, a színek királynője
A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek.A Life.hu itt bizonyította be, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára.