Közösségi média specialistát keres maga mellé Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Adam Berry -
Erzsébet királynő brit királyi család specialista munka állás közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évi 19 millió forintnak megfelelő összegű fizetést ajánlottak a palota jövendőbeli szakemberének, aki a királynő közösségi oldalaiért fog felelni.

A digitális kommunikáció fejlesztési stratégiájáért és a közösségi platformok hatékony használatáért fog felelni az a közösségi kommunikációt specialista, akit már javában keres a pozícióra a Buckingham-palota.

Forrás: AFP/Adam Berry

A palota honlapján közzétett hirdetés szerint a szerencsés választott évi 50 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 19 millió forintnak megfelelő összeget fog keresni, azaz körülbelül havi másfél milliót fog hazavinni.

Erzsébet királynő, aki a héten ünnepli 90. születésnapját, uralkodása alatt végig igyekezett naprakész maradni a technológiai újdonságok terén: az ötvenes években ő volt az első az Egyesült Királyságban, aki távolsági hívást tett, 1976-ban pedig ő volt az első uralkodó, aki e-mailt küldött.

II. Erzsébet, a színek királynője

A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek.A Life.hu itt bizonyította be, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára.

Megmutatta sérüléseit Facebookon, miután brutálisan megerőszakolta egy férfihttp://www.life.hu/news/20160418-kat-berry-megmutatta-seruleseit-facebook-miutan-brutalisan-megeroszakolta-egy-ferfi.htmlKaty Berry saját bevallása szerint azért tette közzé a sokkoló képeket Facebook oldalán, hogy figyelmeztesse a többi nőt az internetes ismerkedés és randizás veszélyeire. News--Meghalt Doris Roberts, a Szeretünk, Raymond! sztárjahttp://www.life.hu/news/20160419-meghalt-doris-roberts-szineszno-a-szeretunk-raymond-sztarja.htmlA többszörös Emmy-díjas színésznő 90 éves volt. News--Elárverezik Marilyn Monroe személyes holmijaithttp://www.life.hu/news/20160415-marilyn-monroe-szineszno-szemelyes-dolgait-elarverezik.htmlA világhírű színésznő és szexszimbólum filmekben viselt jelmezei, ruhái és ékszerei kerülnek kalapács alá egy Beverly Hills-i aukciósházban. NewsNorthfotoBeperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjéthttp://www.life.hu/news/20160418-philip-langer-beperelte-exmenyasszonyat-ashley-jae-cheslert-mert-nem-adta-vissza-az-eljegyzesi.htmlA 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér. NewsOrigoSosem láttuk még ilyen boldognak Katalin hercegnéthttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnet-meg-sosem-lattuk-ilyen-boldognak.htmlA hercegné le sem tagadhatta, mennyire élvezte az elefántbébik etetését indiai utazása során. News--Újra beidézték a rendőrségre Galambos Lajosthttp://www.life.hu/news/20160413-galambos-lajos-mulatos-sztart-ujra-beideztek-kihallgatasra-a-rendorsegre.htmlA hírek szerint szerdán ismét kihallgatják a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatós zenészt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.