Meghalt Prince

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
halál Prince gyász énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
57 évesen elhunyt a legendás világsztár.

Egyelőre ismeretlen az oka az 57 éves Prince halálának. Felmerült néhány médiumban, hogy az énekes halálhíre csak kacsa, de a TMZ szerint megerősítették, hogy csütörtökön találtak rá holtan otthonában.

Prince, eredeti április 15-én lett rosszul, ezért a magángépének le kellett szállnia Illinois-ban. Ezután azt üzente rajongóinak, hogy jól van, de később egészségügyi okokra hivatkozva lemondták a koncertjeit.

Cikkünket frissítjük.

Forrás: AFP/Bertrand Guay

Szerethetően különc – Nézd meg Prince legőrületesebb fellépőruháit!

Még David Bowie halálát sem sikerült felfognunk, máris újabb zenei legenda távozott az élők sorából – de a halhatatlanok közé. Prince nemcsak zenéjében volt egyedi, színpadi megjelenése sem volt éppen hétköznapi. Szerethetően különc stílusát felelevenítve emlékezünk rá!

Elhunyt Guy Hamilton, több James Bond film rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160421-elhunyt-guy-hamilton-rendezo.htmlÉletének 94. évében elhunyt Guy Hamilton, négy James Bond-film rendezője. A hírt Sir Roger Moore színész közölte Twitter-oldalán.News--Gyülekeznek az esőfelhők: Búcsút mondhatunk a tavaszias időnekhttp://www.life.hu/news/20160421-vastag-felhok-jonnek-es-borus-lesz-az-eg-es-esni-fog.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 16, 20 fok között várható. NewsThinkstockElképesztő! Egy hétig hevert a holttest a mozi padlóján http://www.life.hu/news/20160421-egy-het-utan-vettek-eszre-a-holttestet-valenciai-mozi-eloszor-az-eros-szag-tunt-fel.htmlAz 55 éves nő a hírek szerint egy valenciai moziban ájult el, és az esés közben úgy beütötte a fejét, hogy azonnal meghalt. A testét csak egy hét után találták meg. NewsOrigoHoltan találták minden idők legjelentősebb női birkózójáthttp://www.life.hu/news/20160421-joan-marie-laurer-noi-birkozot-holtan-talaltak-otthonaban-45-evesen-valoszinuleg-tuladagolasban-halt.htmlJoan Marie Laurer, aki Chyna néven vált ismertté a női pankrátorok között, valószínűleg túladagolásban halt meg. Otthonában találtak rá a 45 éves birkózóra. News--Meghalt Scott Nimerfro, író és producerhttp://www.life.hu/news/20160420-54-evesen-elhunyt-scott-nimerfro-iro-es-producer.htmlMeghalt Scott Nimerfro író-producer, aki többek között a Hannibal-ba és a Mesék a kriptából című klasszikus horrorsorozatba is besegített. News--Macskagyilkos robotokat vetnek be Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20160420-ausztralia-durva-modszerekhez-folyamodott-elszaporodott-hazimacskak-gyilkossag.htmlAnnak érdekében, hogy szabályozzák a túlságosan elszaporodott házimacskák számát és megvédjék tőlük a vadon élő őshonos állatokat, a szakemberek különleges "robotcsapdákat" helyeztek el az egyik ausztráliai természetvédelmi területen. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.