Katalin hercegné folyamatosan bizonyítani akar

Forrás: AFP/Roberto Schmidt -
Anglia királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtad, hogy pénteken lesz két éve, hogy Katalin és Vilmos kimondták egymásnak a boldogító igent? Nos, egy szakértő szerint a hercegné még mindig nem biztos magában és folyamatosan attól retteg, hogy valamit rosszul csinál.

Már többször is írtunk róla, hogy egyre több a feszültség Katalin hercegné és Erzsébet királynő között, az uralkodó például egyáltalán nem ért egyet azzal, ahogyan a fiatal hercegné a gyerekeit neveli, és abba is beleszólt, hogy Katalin mennyi szülési szabadságot engedhet meg magának.

Forrás: AFP

Valószínűleg mindez hozzájárulhatott ahhoz, hogy egyáltalán nem bízik magában, annak ellenére sem, hogy április 29-én lesz

5 éve, hogy összeházasodott Vilmos herceggel.

Forrás: AFP/Roberto Schmidt

Ezt a Majesty magazin szerkesztője, Ingrid Seward is megerősítette - számolt be a Daily Mail.

"Úgy gondolom, hogy abszolút fél attól, hogy valamit nem csinál jól. Szerintem érzi a rengeteg felelősséget, és azt is, hogy folyamatosan figyelik, hogy mit csinál jól, és mit nem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.