Szexbombából csontkollekció: így soványodott le az évek alatt Angelina Jolie

Forrás: Origo -
színésznő fogyás soványság Tomb Raider Angelina Jolie anorexia csontsovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férfiak milliói gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyása nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki lecsapta Brad Pittet Jennifer Aniston kezéről.

Angelina Jolie 2007-ben veszítette el szeretett édesanyját, a tragédia pedig nem csupán lelkileg, de fizikailag is megviselte. Míg 2001-ben készült Tomb Raider alatt ilyen dögösen nézett ki:

Forrás: AFP

Addig 2007-ben már ilyen soványan jelent meg a hatgyerekes színésznő:

Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Kevin Winter

Műtétei után Angelina Jolie még soványabb lett: nemrég egy filmpremieren sokkolta rajongóit kiálló csontjaival és anorexiás vékonyságával.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Mint nemrég kiderült, nem házassági problémák és más magánéleti zűrök állnak fogyása hátterében - kattints ide, és tudd meg, mi áll súlyvesztése mögött!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.