George Clooney színész Vészhelyzet Hollywood Amal Clooney születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte hihetetlen, hogy telik az idő: május 6-án ünnepli 55. születésnapját minden idők egyik legnagyobb sármőre, George Clooney, aki a mai napig nők millióinak szívét dobogtatja meg elképesztő kisugárzásával - és persze színészi tehetségével. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet valószínűleg még nem tudtál a hollywoodi sztárról.

Fogadott arra, hogy nem nősül meg

Annak idején Michelle Pfeiffer színésznővel fogadott arra, hogy 40 éves koráig nem házasodik össze senkivel. A színésznő csak 2007-ben osztotta meg nyilvánosság előtt a hírt, azt azonban nem tudni, mikor történt meg a fogadás. Ha még az első felesége előtt, akkor bizony Clooney veszített: 28 éves volt, amikor oltár elé kísérte Talia Balsam színésznőt. Második nejét, az ügyvédnő Amal Alamuddint 2014-ben vette feleségül.

Forrás: AFP

Rokona Abraham Lincoln egykori amerikai elnöknek

George Clooney anyai nagy-nagy-nagy-nagy-nagyanyja, Mary Ann Sparrow Nancy Lincoln féltestvére volt, aki pedig Abraham Lincoln egykori amerikai elnök édesanyja volt. Clooney édesanyja annak idején szépségversenyt nyert, édesapja pedig műsorvezető és az AMC televíziós csatorna egyik arca volt a kilencvenes években. Nem akármilyen család!

Súlyos betegséggel küzdött

Forrás: AFP/Mike Coppola

Kis híján meghalt

Szerinte egyáltalán nem rossz dolog melegnek lenni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.