Beyoncé anyja sem hagyta szó nélkül a Jay Z hűtlenségéről szóló pletykákat

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
Jay Z Beyoncé Tina Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé édesanyja, Tina Knowles sem tudta megállni, és ő is elmondta a véleményét lánya legújabb, vizuális albumáról, na és persze az ezt övező pletykáról, miszerint Jay Z megcsalta Beyoncét a rejtélyes Beckyvel. 

Tina Knowles megerősítette, hogy lánya albuma, - amely nemrég teljesen váratlanul látott napvilágot, -

valóban a megcsalásról és az árulásról szól.

"Igen, valóban a megcsalásról szól, de ez csak egy része, ám egy olyan dolog, amivel elég sokan találkoztak, és ez tényleg segít, hogy a sebek begyógyuljanak. Szóval az egész album arról szól, hogy hogyan lépsz túl a múlton"

Intim, Beyoncé és anyukája, Tina Knowles Forrás: AFP/Kevin Mazur

A büszke anyuka nem erősítette meg, hogy az album lányáról és Jay Z-ről szól, ahogy arra is nagyon figyelt, hogy nehogy elkottyintsa, hogy ki is az, akivel állítólag Jay Z félrelépett, és akire Becky álnéven Beyoncé is utalgatott az albumán. A találgatások persze beindultak, sokan Rachel Roy divattervezőre, mások azonban Rita Orára gyanakodnak - számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.