Jaj, ne! Jay-Z megcsalta Beyoncét

Jay-Z dal Beyonce videó megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az Instagram-oldalán tett közzé egy teasert, mely bemutatja a Lemonade című új albumát. A hírek szerint a sztár ezzel akar célozni férje hűtlenségére. 

"A múlt és a jelen egyesül, hogy itt találkozzanak velünk. Miért nem tudsz látni engem? Te vagy az életem szerelme. Mit csinálok, szerelmem?" - suttogja a videó alatt Beyoncé. Mint kiderült, az énekesnő az összes új dalában apró utalásokat tesz a rapper félrelépésére, sőt még a válást is szóba hozta - írja az Independent.

Persze a sztárpár életében nem ez lenne az első megcsalással kapcsolatos botrány. Beyoncé és Jay-Z házasságának végéről már egészen a 2014-es Met-gála ominózus rugdosása óta cikkeznek a lapok, ráadásul maga az énekesnő is adott okot a feltételezésre, amely szerint valami nagyon nem stimmel velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.