Amíg mi az esőben ázunk, addig a várandós Megan Fox a strandon izzad

eső várandós Megan Fox terhes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint válófélben lévő színésznő büszkén mutogatta egyre kerekebb pocakját a hawaii strandon.

Mint arról már beszámoltunk, Megan Fox ismét terhes. Ehhez pedig már kétség sem fér, mivel a minap fürdőruhában kapták lencsevégre, Hawaii partjainál.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Sggs

Egyébként nemrég szárnyra kelt a pletyka, miszerint a már kétgyerekes színésznő és férje Brian Austin Greena a válás mellett döntöttek, ám a pár közeli forrásai szerint a gyermek apja nem más, mint a volt férj, Brian Austin Green,

akivel most nagyon-nagyon boldogok együtt.

"Hát persze, hogy Brian az apa! Mindig is szerették egymást, és mindig odaadó szülei lesznek a fiaiknak" – mondta a sztárpár közeli ismerőse.

Justin Bieber egyre komolyabb szinten műveli az őrültségethttp://www.life.hu/sztarok/20160511-justin-bieber-egyre-tobb-megdobbento-dolgot-muvel.htmlAz énekes mostanában egyre merészebb dolgokat művel, és a hülyeséget már olyan szintre emelte, hogy azon sem csodálkoznánk, ha a rajongói elfordulnának tőle. TV + SztárokOrigoÍme, még pár ok, amiért Victoria Beckham gyűlölte a Spice Girlsthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-victoria-beckham-utalta-a-spice-girlst-szerinte-a-mikrofont-is-kikapcsoltak-amikor-enekelt.htmlBár a Spice Girls-nek köszönhetően ismerte meg a világ, Victoria Beckham már nem szívesen emlékszik vissza azokra az évekre. Ha mégis, akkor is inkább csak panaszkodik. TV + Sztárok--Robin Williams megalázta a kislányt, aki a Mrs. Doubtfire-ben a gyerekét játszottahttp://www.life.hu/sztarok/20160505-robin-williams-megalazo-helyzetbe-hozta-mara-wilsont.htmlMara Wilson 23 évvel ezelőtt, hatévesen még gyerekként szerepelt a Mrs. Doubtfire című filmben, ám most 28 éves fejjel előásott egy régi emléket a forgatásról. Elárulta, Robin Williams egyszer eléggé zavarba hozta. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoChrissy Teigen keblei olyan nagyok, hogy még a ruhája is szétszakadthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-chrissy-teigen-mellmerete-mellett-a-ruhaja-sem-birja-a-gyurodest.htmlA gyönyörű modell, Chrissy Teigen egy szokatlanul merész képet osztott meg a rajongóival. Nem egy meztelen fotóra gondolunk, bár a dekoltázsa azért így is látszik - de csak azért, mert az újdonsült anyuka keblei annyira megduzzadtak, hogy szétszakadt a ruhája. TV + Sztárok--A 46 éves Catherine Zeta-Jones elfelejtett megöregedni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-catherine-zeta-jones-az-evekkel-parhuzamban-csak-fiatalodik.htmlKicsit irigykedve nézegettük Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalát, aki gyakran örvendezteti meg rajongóit egy-egy régi fotóval. Most sem volt ez másképp, ugyanis előrukkolt egy olyan képpel, ami alapján úgy tűnik, hogy a színésznő nem öregszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.