Hogy csinálja? 20 évet is letagadhat a 49 éves Bai Ling

Forrás: Northfoto -
fotózás színésznő öregedés fiatalosság kor Bai Ling Santa Monica fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Holló című film és a Lost sorozat sztárja egy szál trikiniben mutatta meg elképesztően jó testét - meg egy kicsit többet is a kelleténél.

Te elhiszed, hogy Bai Ling immár közel 50 éves? A Lost című sorozat sztárját a napokban Santa Monica csodás partjainál fotózták egy szál fürdőruhában, és az itt készült képek után meg kell hagyni, hogy elképesztően jó formában van a színésznő.

Forrás: Northfoto

Azért biztos, ami biztos, egy kis mellbimbót is mutatott a sztár, aki egyébként imád sokkolni extrém frizuráival és öltözékeivel:

Forrás: Northfoto
Aprócska bikiniben villantotta meg grilltudását Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20160531-weisz-fanni-szepsegkiralyno-aprocska-bikiniben-grillezett.htmlA szépségkirálynő közösségi oldalán köszönt be rajongóinak egy szál fürdőruhában a grillsütő mellől. TV + SztárokOrigoTücsi elárulta, mitől vonzó egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20160525-tucsi-musorvezeto-elarulta-kiert-rajong.htmlA szexi műsorvezetőt a sport és a foci kapcsán állította kamerája elé, és faggatta ki rajongása tágyáról a Life.hu riportere. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos: "A nyilvánosság fog megvédeni engem!"http://www.life.hu/sztarok/20160526-galambos-lajos-zenesz-elarulta-kit-tesz-felelosse-az-ellene-folyo-eljarasert.htmlA mulatós zenész saját bevallása szerint tudja, ki a felelős az ellene indult eljárásért, és nem fél elégtételt venni.TV + Sztárok--Drámai pillanat! Könnyekben tört ki a színpadon Céline Dionhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-celine-dion-enekesno-konnyekben-tort-ki-a-billboard-music-awards-dijatadojan.htmlAz énekesnőt legidősebb fia, René-Charles hatotta meg a Billboard Music Awards díjátadóján. TV + Sztárok--Hujber Ferenc: "Részegen léptem színpadra"http://www.life.hu/sztarok/20160523-hujber-ferenc-szinesz-korabban-reszegen-lepett-szinpadra-tiszteletlen-volt-es-atgazolt-az-embereken.htmlAz egykor balhéiról híres színész igazán akkor értékelte át az életét, miután kétszer is visszatért a halálból. TV + SztárokOrigoÍgy bolondozik együtt a Vajna házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-andy-vajna-es-vajna-timea-igy-bolondozik-egyutt-foto.htmlRitka pillanatot tett közzé férjéről és magáról Vajna Tímea: nézd meg, hogyan bohóckodik a hétköznapokon Andy Vajna és Timi! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.