A legjobbak is hibázhatnak: divatkatasztrófák a vörös szőnyegen 2015-ben

fashion week öltözködés vörös szőnyeg sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akiktől megszoktuk már a rémes összeállításokat, így inkább az a meglepő, ha olyan filmsztárok döntenek rosszul ruhaválasztáskor, akiktől már megszoktuk a jót. Nos, idén tényleg mindenre volt példa, de most megmutatjuk azokat a szetteket, amelyek láttán őszintén elgondolkoztunk: hol vannak ilyenkor a stylistok??

Life.hu tipp

Persze láttunk 2015-ben mesés ruhákat is a vörös szőnyegen – itt össze is szedtük 10 idei kedvencünket!

Kim Kardashian

A celebasszonyt idén főképp pocakosan láttuk a vörös szőnyegen, ő pedig szexi akart lenni, méghozzá mindenáron... Ez a fekete "csipkecsoda", ami a LACMA Film + Art gálán borította Kim testét, nálunk abszolút kiverte a biztosítékot.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Chloe Sevigny

A színésznő a MET-gálán sokkolt bennünket ezzel az outfittel. Értjük mi, hogy a téma Kína volt, de a szett akkor sem mondható a legjobb indulattal sem megnyerőnek.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Larry Busacca

Gwen Stefani

Imádjuk az énekesnő stílusát, de néha vele is előfordul, hogy hibázik. Az idei American Music Awards díjátadón hollóasszonynak öltözött a háromgyermekes édesanya, az okokra azóta sem derült fény...

Forrás: AFP/Valerie Macon

ZLala

De nem Gwené volt a legrémesebb szett ezen a díjátadón: nézzétek csak ZLaLa ruciját!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Mark Davis

Jennifer Lawrence

A fentiekhez képest nem is tűnik rossznak kedvenc fiatal akcióhősnőnk Dior Couture szettje, ám valljuk be: a dögös, remek alakú színésznőnek kár volt zsákba bújtatnia idomait. És ez a frizura...

Forrás: AFP/Thomas Samson

Miley Cyus

A fiatal popsztárnál is volt miből válogatni: sorra halmozta a rémesebbnél rémesebb szetteket. Hamarosan megmutatjuk, melyik volt Miley idei legdurvább villantása, de a szettjei közül az egyik legelőnytelenebb ez a rózsaszín együttes volt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dave Kotinsky

Különlegesség gyanánt pedig nem hagyhattuk ki ezt a pink, guminős kreációt sem.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Heidi Klum

Idén csak kivételes alkalmakkor választott jól a német modell, és az Emmy-gála nem tartozott ezen események közé. A pasztellsárga szín még csak elment volna, de Heidin sehogy sem mutat ez a fazon a fodrokkal, az alaktalan szabással és a semmilyen frizurával.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Bai Ling

A színésznő az idei MTV Movie Awards gálán sokkolt bennünket ezzel a sokat mutató outfittel. Vajon mire gondolt, amikor emellett tette le a voksát?

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Solange Knowles

Beyoncé testvérkéje aztán ért a divathoz, az Oscar-gálán viselt outfitje azonban nemcsak ijesztő volt, de ránézésre is kényelmetlen, túlságosan zárt és nagyon harsány.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Kinek a szettje volt a legrémesebb?

+1 A nagy kérdés: Rihanna

Az énekesnő a MET-gálára választotta ezt a megosztó ruhakölteményt, amely számtalan külföldi összeállításban ott van a legrosszabb választások között, mások azonban épp az egyediségéről áradoznak. Neked hogy tetszett 2015 egyik legemlékezetesebb ruhakölteménye?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris
Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Hogy tetszik Riri sárga ruhája?

Így készül az álomszép pezsgőszínű smink az év utolsó napjairahttp://www.life.hu/trend/20151218-alomszep-pezsgoszinu-smink-larion-oscar-tippjei.htmlMár csak pár nap van az év legnagyobb bulijáig, ha pedig még nincs ötleted, milyen színben pompázzon a sminked, válaszd a hónap sztárját, a pezsgőszínt! Larion Oscar sminkmester el is árulja, hogyan lehetsz te a legragyogóbb az év utolsó napján! TrendThinkstockA frizura és a smink 100 éve - szuper videón a változáshttp://www.life.hu/trend/20151228-100-ev-alatt-ennyit-valtoztak-a-nok-video-a-valtozo-szepsegtrendekrol.htmlMa a laza hullámok, a kócos tincsek és a hajfánk hódítanak, ám nem volt ez mindig így! Ha kíváncsi vagy, hogyan változtak a szépségtrendek az elmúlt 100 évben, nézd meg a következő 2 perces videót! Trend--5 kérdés a szépségről: Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151214-5-kerdes-a-szepsegrol-sarka-kata.htmlA csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.Trend--Mesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!http://www.life.hu/trend/20151218-csillogo-sminkek-az-unnepekre-ezekbol-valogass.htmlÁltalában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld! TrendThinkstockÁlomruhák, amikért odáig vagyunk: A 10 legcsodásabb estélyi 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151225-a-10-legcsodasabb-estelyi-2015-ben.htmlPár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!TrendAFPGyorsan is készülhet tökéletes alapsmink - S.O.S. trükkök rohanós hétköznapokrahttp://www.life.hu/trend/20151215-gyorsan-keszul-a-tokeletes-alapsmink-sos-trukkok-rohanos-napokra.htmlVan az úgy, hogy az ember lánya késésben van, de mégis ki kell néznie valahogy. Hogyan lehet szép arcot varázsolni 3 perc alatt? Íme néhány szuper trükk a túlélésre Larion Oscar sminkmestertől. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.