A Facebook nem lájkolta Győzikét - Kitiltották!

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
kitiltás Facebook Gáspár Győző Győzike botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebooknak egyáltalán nem tetszett Gáspár Győző bejegyzése, így kitiltották a közösségi oldalról.

Mint arról beszámoltunk, Győzike kínos helyzetbe került a napokban tartott tárgyalása végén. Bár a bíróság neki adott igazat, a másik fél nem fogadta örömmel az ítéletet: az alperes anyja

egy jó nagy pofonnal "ajándékozta" meg a showman-t.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

Győzike azonban nem hagyta annyiban, ezért meg is osztott egy videót a Facebookon, de az oldal ezt kifogásolhatónak találta, így a showman-t eltávolították a közösségi oldalról.

„Két óra hosszára kitiltottak a közösségi oldalról. Amikor észrevettem, írtam nekik egy magyarázatot követelő leve­let, amire válaszoltak. Elárulták, hogy a cikis videó miatt függesztették fel a pro­fi­lomat. Valószínűleg a benne szereplő nő panaszkodhatott, rájött, kellemetlen számára ez a balhé. Nem nekem kell emiatt szégyenkeznem, hanem neki” – magyarázta a Blikknek Győzike.

Megmutatjuk, hogy mit rejtett Michael Jackson bűnbarlangja (18+)http://www.life.hu/news/20160623-megmutatjuk-hogy-mit-rejtett-michael-jackson-bunbarlangja.htmlNemrég lerántották a leplet Michael Jackson titkos szobájáról, ami pornográf, erőszakos fotóknak és gyermekjátékoknak adott otthont. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen képekről van szó. Ijesztő képsorok következnek. News--Anton Yelchin kevesebb, mint 1 percig szenvedhetett a halála előtthttp://www.life.hu/news/20160622-anton-yelchin-egy-percig-szenvedhetett-mielott-meghalt.html27 éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész. A Strar Trek sztárjának holttestét a kocsifelhajtón találták meg az autó és a kapu közé beékelődve. Az elsődleges vizsgálatok szerint kevesebb, mint egy percig szenvedhetett, majd megfulladt. NewsOrigoSokkoló! Egy brit férfi agyonverte a hatéves kislányát (18+)http://www.life.hu/news/20160621-bunos-a-ferfi-aki-agyonverte-a-hateves-kislanyat.htmlEllie Butler hatévesen vesztette életét. Megölésével apját, Bent vádolták, akit a hatóságok félrevezetéséért és az igazságszolgáltatás akadályozásáért már elítéltek, a napokban pedig a bíróság bűnösnek találta a gyermeke megöléséért is. NewsOrigoElgázolnád a pasidat bosszúból? Ez a nő megtette!http://www.life.hu/news/20160617-kiborult-majd-bosszubol-elgazolta-a-pasijat.htmlA térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy autós elüt egy férfit, majd elhajt. A cserbenhagyásos gázolással egy 44 éves nőt vádolnak, akiről kiderült, hogy áldozata az exe volt, majd azt is bevallotta, hogy bosszúból gázolta el. News--Bocsánatot kért a gatyájában turkáló német szövetségi kapitányhttp://www.life.hu/news/20160616-bocsanatot-kert-a-nemet-szovetsegi-kapitany-amiert-a-gatyajaban-turkalt-meccs-kozben.htmlA jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módon vezeti le a feszültséget a meccs alatt: vagy az orrában, vagy a gatyájában turkál. Löw nemrég bocsánatot kért a gusztustalankodásért. NewsAFPPistorius-ügy: a bíróság előtt került megalázó helyzetbe a sportolóhttp://www.life.hu/news/20160615-a-pistorius-ugy-azzal-folytatodott-hogy-a-birosag-elott-alaztak-meg-a-sportolot.htmlA szerdai tárgyaláson Pistoriusnak megalázó élményben volt része: a lábprotézisei nélkül kellett sétálnia, bebizonyítva ezzel, hogy fizikailag is képtelen lett volna szándékosan megölni a barátnőjét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.