Egy bennfentes szerint Beyoncé egy feketelistával lepte meg férjét, aki egyúttal ultimátumot is kapott: ha a listán szereplő bármelyik nővel is szóba áll, köztük mindennek vége.

Amióta megjelent Beyoncé legújabb albuma, a Lemonade, a sokatmondó dalszövege miatt egy egész világ találgatta, pontosan miért is énekel egy bizonyos harmadik félről a világsztár, valamint ki is lehet az a rejtélyes személy. A találgatások persze beindultak: vajon a divattervező Rachel Roy, vagy Rita Ora lehet az, aki elcsavarta Jay-Z fejét?

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Bár a választ nem tudtuk meg, de a napokban a házaspár egy ismerőse megdöbbentő információval állt elő: 

"Beyoncé keményen megfogta Jay Z-t, aki megígérte, hogy soha többé nem csalja meg a feleségét" - mondta a forrás, aki azt is hozzátette, hogy az énekesnő még az album elkészülte előtt közölte a férjével, hogy mi is lesz a lemez témája. 

Forrás: AFP/Getty Images/Win Mcnamee

De ez még semmi! Beyoncé egy "feketelistával" is meglepte a férjét, melyen felsorolta a számára kellemetlennek vélt hölgyeket. 

"Beyoncé listája elég hosszúra sikeredett, helyet kapott rajta Rita Ora és Rachel Roy is. Az ulitmátum szerint, ha Jay Z bármelyikőjükkel is beszél, akkor vége. A rappernek pedig nem igazán van választása, hiszen akkor egy szörnyű válás és vagyonmegosztás várna rá" - mesélte a forrás a Radarnak.