Egy időre elbúcsúzhatunk Szabó Zsófitól! Az RTL Klub műsorvezetője egész nyáron szabadságon lesz, így augusztus végéig a Story Extra műsorvezetését más veszi át.

Szabó Zsófit eltűnik az RTL Klub képernyőjéről, de aggodalomra semmi ok: csak a nyári időszakban kell nélkülöznünk. Addig is Gál Petra váltja le, aki négy és fél éve dolgozik a csatornánál szerkesztő-riporterként.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A Fókuszban korábban tartottak egy castingot, ahol a csatorna vezetősége megnézett néhányunkat, hogy ha lesz alkalmunk, akkor műsorvezetőként dolgozhassunk. Most, hogy szeptemberig én vezetem majd a Story Extrát, ez egy nagyon nagy kihívás, mert ebben nincs tapasztalatom. Jó, hogy a szerkesztési tapasztalatomat tudom alkalmazni, és a saját szövegemet is én írom majd" – mesélte Petra, aki azt is hozzátette, hogy nagyon örül a lehetőségnek, mivel amíg Zsófi pihen, addig ő belekóstolhat egy olyan dologba, amit

már régóta ki szeretett volna kipróbálni.

Forrás: Instagram / Gál Petra

"Húzós lesz a nyaram, hiszen közben természetesen a Fókuszban is dolgozom majd. Az első felvétel már megvolt, de inkább izgatott vagyok, mint izgulnék" - mondta a Blikknek Petra.

Szabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"
Az RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? A teljes cikket elolvashatod itt!