Szabó Zsófi eltűnik az RTL Klub képernyőjéről?

Forrás: Instagram / Gál Petra -
műsorvezető Szabó Zsófi képernyő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időre elbúcsúzhatunk Szabó Zsófitól! Az RTL Klub műsorvezetője egész nyáron szabadságon lesz, így augusztus végéig a Story Extra műsorvezetését más veszi át.

Szabó Zsófit eltűnik az RTL Klub képernyőjéről, de aggodalomra semmi ok: csak a nyári időszakban kell nélkülöznünk. Addig is Gál Petra váltja le, aki négy és fél éve dolgozik a csatornánál szerkesztő-riporterként.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A Fókuszban korábban tartottak egy castingot, ahol a csatorna vezetősége megnézett néhányunkat, hogy ha lesz alkalmunk, akkor műsorvezetőként dolgozhassunk. Most, hogy szeptemberig én vezetem majd a Story Extrát, ez egy nagyon nagy kihívás, mert ebben nincs tapasztalatom. Jó, hogy a szerkesztési tapasztalatomat tudom alkalmazni, és a saját szövegemet is én írom majd" – mesélte Petra, aki azt is hozzátette, hogy nagyon örül a lehetőségnek, mivel amíg Zsófi pihen, addig ő belekóstolhat egy olyan dologba, amit

már régóta ki szeretett volna kipróbálni.

Forrás: Instagram / Gál Petra

"Húzós lesz a nyaram, hiszen közben természetesen a Fókuszban is dolgozom majd. Az első felvétel már megvolt, de inkább izgatott vagyok, mint izgulnék" - mondta a Blikknek Petra.

Szabó Zsófi: „Olyan párom van, aki a maximumot hozza ki belőlem"

Az RTL Klub műsorvezetőjéről mostanában kevesebbet hallani, így gondoltuk, megkérdezzük tőle, hogyan telik a nyár, készül-e már az esküvőjére, és beindult-e az új vállalkozása? A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.