Fúj! Legyek és penész lepte el egy magyar húsüzem termékeit

penész undorító videó húsüzem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyek lepték el a húst, és penészesek voltak a hűtők abban a dunavarsányi húsüzemben, melyet bezáratott az Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal.

A hatóság az üzemben található 10 tonna hús megsemmisítését is elrendelte. A vállalkozó csak akkor nyithat ki újra, ha minden hibát kijavít. A tulajdonos azt mondta a Tényeknek, hogy a Nébih felvételeit manipulálták, a legyek nem az üzemben, hanem az ellenőrzéskor, az udvaron szálltak rá a húsra. A riportban jól látható, milyen undorító körülmények uralkodtak az üzemben.

Itt meg is nézheted!

Megvan az ítélet: 6 évet kapott Pistoriushttp://www.life.hu/news/20160706-6-evet-kapott-oscar-pistorius.htmlSzerdán 6 évre ítélték el Oscar Pistorius paralimpiai bajnokot barátnője meggyilkolásáért. News--Idegméreggel permetezett kukoricásba küldték a gyerekeket, kórházba kerültek http://www.life.hu/news/20160705-142-gyerek-kerult-korhazba-eros-idegmereggel-permetezett-kukoricasban-cimereztek.html142 gyerek került kórházba, miután egy erős idegméreggel permetezett kukoricásban címereztek. Mivel rengeteg gyerekről volt szó, összesen hét kórházba vitték őket. News--Állítják: nőket bántalmazott egy Rióba készülő magyar olimpikonhttp://www.life.hu/news/20160705-noket-bantalmazhatott-egy-budapesti-szorakozohelyen-egy-rioba-keszulo-magyar-olimpikon.htmlEgy magyar olimpikon, aki részt vett a londoni játékokon, és készül Rióba, állítólag belekötött egy hölgytársaságba egy budapesti szórakozóhelyen. News--Meghalt Abbas Kiarostami filmrendezőhttp://www.life.hu/news/20160705-meghalt-abbas-kiarostami-irani-filmrendezo-hetvenhat-eves-koraban-parizsi-otthonaban.htmlHetvenhat éves korában, párizsi otthonában meghalt az iráni Abbas Kiarostami, a világ egyik legjelentősebb filmrendezője. NewsOrigoHoltan találtak a rendőrök egy idős nőt zalaegerszegi otthonábanhttp://www.life.hu/news/20160704-holtan-talaltak-a-rendorok-egy-idos-not-zalaegerszegi-otthonaban.htmlSaját otthonában találtak rá az idős nőre, emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. News--Megégett férfi támadt egy apára és a fiára az országútonhttp://www.life.hu/news/20160704-megegett-ferfi-tamadt-egy-apara-es-a-fiara-az-orszaguton-az-5os-szamu-fout-melletti-parkoloban.htmlKigyulladt egy autó az 5-ös számú főút melletti parkolóban. A tűzben megsérült vezető először egy férfitól és a fiától akarta elvenni az autójukat, sikertelenül Végül egy másik férfi kocsiját rabolta el, amivel később balesetet szenvedett. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.