A családi nyaralásnak hatalmas tragédia lett a vége. Máltán egy 17 éves magyar fiú valószínűleg a tengerbe veszett, miután nem tért vissza a partra az úszásból.

Sajnos valószínűleg elragadta a tenger azt a 17 éves magyar fiút, aki Máltán az öccsével indult úszni a szeles, rossz időben. A partra már csak a 15 éves fiú tért vissza. A helyi vízirendészek azonnal a keresésére indultak.

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A viharos időjárás miatt néhány órával a keresés megkezdése után fel kellett függeszteni a kutatást. Helikopterrekkel is próbáltak később a fiú nyomára bukkanni, de három napon át hiába keresték. Hivatalosan egyelőre még nem jelentették be a fiú halálát - írja a Blikk, de édesanyja egy helyi hírportál kommentjei között már kifejezte köszönetét a támogatásért, amit ott kaptak. "Nagyon meghatódtam a kommentektől és a támogatástól, amit kapunk. Óriási a fájdalmunk, csak az a gondolat segít ezt elviselni, hogy habár a tenger, amit nagyon szeretek, elvette tőlem az egyik fiamat, a másikat viszont hagyta menekülni. Köszönetet szeretnék mondani Máltának, a hatóságnak, a rendőrségnek, a mentőcsapatoknak, a kórházi csapatnak, szállásadóinknak az együttérzésért, valamint a támogatást és a segítséget, amit tőlük kaptunk. Szeretett fiam nevében is szeretném megköszönni mindazt, amit a máltaiak tettek" - írta a nő.