Még mindig rémálmok gyötrik a nizzai hős motorost

Forrás: MTI/AP/Luca Bruno -
terror Alexander Migues merénylet Nizza motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nizzai merénylő 84 ember halálát okozta, mikor a francia nemzeti ünnepen a tűzijátékra váró tömegbe hajtott kamionjával. Alexander Migues motorjával megpróbálta megállítani a kamiont, azóta is rémálmok gyötrik.

Kétségbeesett kísérletet tett Alexander Migues, hogy megállítsa a 84 ember halálát okozó kamiont. A teherautó az ünneplő tömegbe hajtott, és szlalomozva haladt, hogy minél több áldozatot szedjen. A merénylőt lelőtte a rendőrség, azóta sok részlet derült ki róla, a többi között az, hogy ivott és drogozott is, valamint férfi szeretőt tartott.

Forrás: MTI/AP/Luca Bruno

A terrortámadás éppen a francia nemzeti ünnepen történt, a merénylő megállíthatatlanul tarolta le teherautójával az embereket, de Alexander Migues a hős motoros megpróbálta megállítani a kamiont. Átugrott és belekapaszkodott a teherautó vezetőfülkéjébe, és

próbálta megállásra bírni a merénylőt,

vagy legalább lelassítani annyira, hogy az embereknek legyen idejük elmenekülni. Mohamed Lahouaiej Bouhlel azonban fegyvert fogott rá. Alexander Migues, a hős motoros életét kockáztatva próbálta megmenteni az embereket, a tragédia után másfél napig aludni sem tudott. Arról számolt be, hogy azóta is rémálmok gyötrik - írja a The Sun.

POKÉMON GO: Élő adásba sétált bele a pokémonra vadászó hírolvasóhttp://www.life.hu/news/20160720-a-floridai-csatorna-munkatarsa-elo-adasban-vadaszott-pokemonra-belesetalt-az-idojaras-jelentesbe.htmlNéhány nappal ezelőtt vált hivatalosan is elérhetővé Magyarországon a Pokémon Go, de a világ nagy részét már meghódította. Pillanatok alatt lett az egyik legnépszerűbb játék, olyannyira, hogy van, aki még élő adás közben is ezzel szórakozik. NewsOrigoElhunyt Gary Marshall, a Micsoda nő rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160720-elhunyt-gary-marshall-filmrendezo-a-micsoda-not-is-o-rendezte.html81 éves korában elhunyt Gary Marshall filmrendező. Számos romantikus film köthető a nevéhez, , köztük a Valentin nap, a Szilveszter éjjel de legismertebb filmje Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével a Micsoda nő volt. NewsNorthfotoSoha nem beszélt betegségéről Somló Tamáshttp://www.life.hu/news/20160720-somlo-tamas-elhunyt-soha-nem-beszelt-a-betegsegerol-ami-a-voice-alatt-derult-ki.htmlNégy éve, 2012 koraőszén, a The Voice tehetségkutató alatt derült ki a kedd hajnalban elhunyt Somló Tamásról, hogy beteg. A zenész nem beszélt róla. Azt mondják: egyszerűen nem vett róla tudomást. "Szemérmes volt a betegségében". NewsOrigoZokogva búcsúztatta Aigner Szilárdot felesége, Pártai Lucia - Elárulta, miben halt meg a meteorológushttp://www.life.hu/news/20160719-zokogva-bucsuztatta-aigner-szilardot-meteorologust-felesege-partai-lucia.htmlAhogy megírtuk, végső búcsút vett az ország egyik legnépszerűbb meteorológusától, Aigner Szilárdtól családja, valamint barátai és tisztelői. Felesége, Pártai Lucia zokogva mondott beszédet, amelyben azt is elárulta, miért kellett férjének meghalnia. News--Szívszorító: így búcsúzik Somló Tamástól fiahttp://www.life.hu/news/20160719-igy-bucsuzik-somlo-tamastol-az-lgt-es-a-kex-es-az-omega-zeneszetol-fia.htmlSzomorú hírre ébredtünk, kedden reggel, 68 éves korában elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Kollégáinak egy része a Facebookon tett közzé szívbemarkoló sorokat, fia pedig egy közös képpel búcsúzik. NewsOrigoKánikula a héten? Ilyen időre számíthatsz a napokban http://www.life.hu/news/20160719-idojaras-ilyen-ido-varhato-a-kovetkezo-napokban-kanikula-es-napsutes.htmlSzerdától már bátran vegyük ki a szabadságunkat, hiszen igazi strandidő várható, ugyanis a hét második felében megérkezik a hőség, és már éjszakára sem hűl le a levegő. Elő a napolajat! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.