Lábai közt matatott a szupermodell DiCaprio buliján - Kínos fotó

Forrás: Instagram/Mariahcarey -
Doutzen Kroes jótékonykodás Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden évben, ezúttal is igen ütősre sikeredett az Oscar-díjas világsztár vacsorája.

Sok-sok sztár, rengeteg szupermodell, egy mesés luxusjacht Dél-Franciaországban és egy remek vendéglátó - kell ennél több ahhoz, hogy jól sikerüljön egy buli? DiCaprio jótékonysági vacsorája már hagyománnyá vált a sztárok körében: tavaly együtt bulizott itt George Clooney, Steven Speilberg, Cate Blanchett és Reece Witherspoon.

Az idei buliban kétségkívül Doutzen Kroes ruhája volt az egyik legkacérabb: a most nagyon trendi, hálóingre emlékeztető kreáció nem sokat hagyott a képzeletre. De megérte ezt a darabot választani? A csinos modell kezei állandóan a lába között voltak, ugyanis a szél ellene dolgozott. Nem gondojuk, hogy kényelmesen érezte magát. Arról már nem is beszélve, hogy a mellein sem áll kifogástalanul a szatén ruha...

Forrás: NORTHFOTO/Papixs Press

Lily Donaldson modell is kitett magáért, az ő ruhája is meglehetősen szexire sikeredett - róla itt nézhetsz fotókat.

Mariah Carey is megjelent a buliban, ő még szelfizett is a házigazdával.

Forrás: Instagram/Mariahcarey

Leo köztudottan rengeteg pénzt adományoz a Föld megmentésére, alapítványa már 59 millió dollárt gyűjtött össze 112 prodzsektre 48 országban 2008 óta - a színész ráadásul minden nyilvános szereplésekor, így az Oscar-gálán is igyekszik felhívni az emberek figyelmét a környezetvédelemre, a klímaváltozásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.