Lassan már nem is marad senki az RTL-nél, ugyanis a TV2 nagy erőkkel csábítja el a konkurens csatorna sztárjait. Legutóbb Kocsis Tibor, az X- Faktor második szériájának győzteséről tudtuk meg, hogy a TV2-höz igazolt, most újabb celeb vált.

Nagy a mozgás a kereskedelmi televízióknál, sok arc vándorol egyik csatornától a másikhoz. Mostanában inkább a TV2-höz mennek a konkurens csatorna sztárjai, igaz szükségük is van arcokra, hiszen nemrég sok embertől váltak meg, köztük Kárász Róberttől, és Vujity Tvrtkótól.

Forrás: Life.hu

Korábbi RTL-es volt Gönczi Gábor is, aki most a Tények műsorvezetője, legutóbb pedig Kocsis Tiborról derült ki, hogy ő is a TV2-höz került, mégpedig a Sztárban sztár című szórakoztató műsorban fog feltűnni. Fény derült azonban arra, hogy nem ő az egyetlen egykori X-Faktoros, aki csatornát vált. Muri Enikő a tehetségkutató második évadának második helyezettje is a TV2 csapatát fogja erősíteni ősztől. Az énekesnő szintén a Sztárban sztár egyik versenyzője lesz. "Nagyon izgatott vagyok. Nekem nagyon nagy vágyam volt, hogy egyszer én is ott állhassak a színpadon" - mondta Enikő a Mokkában, akinek ezek szerint teljesülni fog az álma.