Jim Carrey állítólag depressziós: nehezen birkózik meg szerelme halálával

halál párkapcsolat gyász Jim Carrey öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év elteltével sem csitultak a kedélyek a sztár háza körül. A színész állítólag nehezen dolgozza fel, hogy kedvese miatta vetett véget az életének. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, tavaly szeptemberben néhány nappal szakításuk után öngyilkos lett Jim Carrey barátnője, a 28 éves Cathriona White, aki a legfrissebb hírek szerint a színész gyógyszereivel végzett magával. Az ír származású lány többször is otthagyta férjét a sztár miatt, akibe barátai szerint végig nagyon szerelmes volt. A humorista most kisebb depresszióval küzd, melyet a barátai próbálnak enyhíteni - írja a Daily Mail.

Forrás: Northfoto

"Jobban van, bár még mindig nagyon nehezen viseli a mindennapokat. De legalább mostmár kimozdul! Sajnos mindketten elég depresszívek voltak, ezért a hullámvölgyekben egymásra találtak. Miután Cath meghalt, Jim támogatni kezdte a lány családját, melyet a mai napig nem hagyott abba" - nyilatkozta a lapnak a sztár egyik közeli barátja.

Ciki! Madonna képtelen elfogadni az öregedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-madonna-nem-hajlando-megoregedni.htmlAz énekesnő külseje egyértelműen arról árulkodik, hogy képtelen elfogadni az öregedést, hiszen már törzsvendég lett a plasztikai sebészeten. Ezúttal azonban nem a külsejét, hanem a viselkedését "fiatalította" meg és legyünk őszinték: elég furcsa látványt nyújt egy idős, ámde idétlenül táncikáló nő. TV + Sztárok--Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-sarka-kata-elkoltozott-ferjetol-hajdu-petertol-allitolag-egy-teherautonyi-holmival-tavozott-kata.htmlÁllítólag egy hatalmas teherautónyi holmival távozott a családi fészekből a műsorvezető gyönyörű felesége. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoFreddie elárulta a jövőjét: ezt tervezi a szexi énekes http://www.life.hu/sztarok/20160727-freddie-a-jelenre-koncentral-igy-tervezi-az-eletet-a-szexi-magyar-enekes.htmlFreddie népszerűsége az utóbbi időben egyre nőtt, sőt meg is duplázódott. A fiatal fiú nem szállt el a sikertől, most pedig elárulta a jövőbeli terveit. TV + Sztárok--Kulcsár Edinának szuperereje van: nagyon gyorsan felépült!http://www.life.hu/sztarok/20160727-kulcsar-edina-egy-szuperhos-hihetetlen-gyorsasaggal-regeneralodott.htmlA szépség néhány napja még a kórházban feküdt, mivel egy nagyon komoly műtéten esett át, ami után egy fotóval sokkolta a rajongóit: véres, bekötött orral szelfizett. A modell azonban felépült, erről pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas bejelentés: Hosszú Katinka nagy lépésre szánta el magát http://www.life.hu/sztarok/20160726-hosszu-katinka-nagy-bejelentese-egy-uszocentrum-alapitasat-adta-hirul-a-sportolo.htmlEgy úszócentrum alapítását jelentette be Hosszú Katinka keddi sajtótájékoztatóján. A világsztár sportoló szeptembertől elhagyja a Vasast, és saját klubja versenyzője lesz. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországbahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-sebestyen-balazs-bator-dontest-hozott-es-elutazott-torokorszagba.htmlSebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.