Köztudott, hogy Leonardo DiCaprio szereti a változatosságot, már ami a magánéletét illeti, ám kapcsolatai legtöbbször csupán tiszavirág életűek. Leo saját elmondása szerint is édesanyját keresi a nőkben. Ezt és a színész párkapcsolatait is górcső alá vettük.

Bár Leonardo DiCaprio karrierje az elmúlt 10 évben meredeken ívelt felfelé, a magánélete mégis hullámzik: a színésznek a nőkkel nincs szerencséje, egyedül csak az édesanyjával, Irmelin Indenbirkennel stabil a kapcsolata.

Leonardo DiCaprio és édesanyja, Irmelin a 86. Oscar-díjátadónForrás: AFP

Kijelenthetjük, hogy Leo tényleg megtestesíti anya pici fiát, ezt pedig csak megerősíti a színész volt barátnőinek listája is, akiket egytől egyig  - anyjához hasonlóan - szőke hajfürtökkel áldott meg az ég, vagy a fodrász. 

Leonardo DiCaprio és Gisele Bündchen öt évig alkottak egy párt. Ez volt Leo leghosszabb párkapcsolataForrás: AFP/Jeff Haynes

"Gyermekkorom óta nagyon jó a viszonyom édesanyámmal. Ő teljesen megért, elfogad és támogat. Neki köszönhetem a karrieremet is, mert a legnagyobb kritikusom is egyben. Csodálatos, erős nő, az életem középpontja.Ugyanezt keresem minden nőben! 

- jelentette ki a színész, akinek a szakemberek nem jósolnak túl sok jót a tartós kapcsolatokat illetően.

Szerintük ugyanis akiknek az édesanyjuk a nőideáljuk, azok sosem fogják beérni senkivel. Mivel a sztárnak nagyon erős és bensőséges kapcsolata van a mamájával, - még a titkait is vele osztja meg - ezért ember legyen a talpán, aki ezt elfogadja. Ez vonatkozik Leo újdonsült barátnőjére, Nina Agdalra is, akire olyan jelzőket aggattak, mint a temperamentumos nő,

aki eddig minden férfit megszerzett, akit csak akart.

Nina AgdalForrás: AFP/Rick Diamond

Az biztos, hogy Irmelin felkötheti a nadrágját, mert lehet, hogy most végleg elrabolják a kicsi fia szívét - írja a hot! Magazin.