Ma 19 éves a Jenner-Kardashian klán legfiatalabb tagja, a döbbenetes pedig az, hogy Kylie már most irigylésre méltó életet él. 

No nem a celebséget, a népes famíliát irigyeljük a fiatal lánytól, és azért sem cserélnénk vele, hogy ő bármikor láthatja Kim Kardashian hatalmas popóját és Kanye Westet melegítőben. De van 5 dolog, amit igenis bevállalnánk tőle.

Az első mindjárt a többmilliós álomházikója, ami pompás helyen fekszik, ráadásul a berendezése se kutya. 

/1606/Less_201662215943

Másoszor, Kylie-nak van egy nagyon jól menő cége. A Kylie Cosmetics arra épített, hogy Kylie tökélyre fejlesztette a nude rúzs viselését, a milliós rajongótábora pedig tudni akarta a titkot. Így született a márka, amiért még hazai celebek is majd megvesznek, többek között Caramel kedvese is vásárolt már a celeblány szettjéből.

Ja, és smink nélkül is jól néz kiForrás: Instagram/kyliejenner

A harmadik dolog, amit mi is bevállalnánk Kylie-tól, az a legutóbbi, potom 60 milliós szülinapi ajándéka, amit a pasijától kapott. Itt írtunk is arról, mi volt az.

Majdnem utoljára irigyeljük azt is a celeblánytól, hogy neki aztán nem kell azon agyalnia, milyen egyetemre menjen, majd miből fizessen tandíjat, végül pedig hol is dolgozzon, hogy még rendesen is keressen. Ő ezeket a lépéseket nemes egyszerűséggel kihagyhatta.

/1601/Kiley201613133644

Végül persze ott van Kylie gardróbja: a celeblány stílusa hagy némi kívánnivalót maga után, de tény, hogy feszes, szexi darabokból azért tud válogatini. Belesnénk egyszer a cuccai közé!