Szörnyű! Agyoncsapta az áram a vagon tetejére mászó fiatalt

Forrás: Dreamstime -
halál áram rendőrség vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felmászott a verőcei vasútállomáson várakozó egyik tehervagon tetejére két fiatalember kedd hajnalban. Egyiküket halálos áramütés érte, közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a vagon fölött futó magasfeszültségű vezeték közelébe került fiatal holttestét a váci tűzoltók csak azt követően tudták lehozni, miután a MÁV szakemberei feszültségmentesítették a vezetéket. A férfi társának a jelentések szerint nem lett komolyabb baja. Egyelőre nem tudni, hogy miért mentek fel a vagonra a fiatalok, tette hozzá a szóvivő.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Nem ez az első durva vonatbaleset

Horrorisztikus pillanatnak voltak szemtanúi a gatwicki repülőtérről induló vonat utasai. Az egyikük ugyanis kinézett a vonat ablakán, és lefejezte a szembejövő szerelvény.
Hosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat" http://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-megszolalt-az-uszono-nem-erti-miert-kritizaljak-a-kapcsolatukat.htmlA döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki. News--Megvan a második! Hosszú Katinka 100 háton is aranyérmeshttp://www.life.hu/news/20160809-hosszu-katinka-uszono-100-haton-is-aranyermes-megvan-a-masodik-erem.htmlHosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében – a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával – mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. News--7 éve nem találják a fiukat, a szülők teljesen kiborultak http://www.life.hu/news/20160808-a-18-eves-fiunak-2009-ben-nyoma-veszett-a-margitszigeten-a-szulok-azota-is-keresik.htmlBelebetegedtek fiuk eltűnésébe Ackermann Dávid szülei. Már több helyről is segítséget kértek, ám eddig nem jártak túl nagy sikerrel. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoLemaradt a dobogóról Kapás Boglárka: "A negyedik hely is szép"http://www.life.hu/news/20160808-kapas-boglarka-magyar-uszono-lemaradt-a-dobogorol-rioban-de-a-negyedik-hely-is-szep.htmlNem sok hiányzott a dobogóhoz, de végül a negyedik helyen zárt Kapás Boglárka 400 méter gyorson a riói olimpián.News--Szász Emese szerezte az első aranyat Rióban http://www.life.hu/news/20160807-szasz-emese-szerezte-az-elso-aranyat-rioban-parbajtorben.htmlSzász Emese aranyérmet nyert szombaton párbajtőrben, ezzel övé az első magyar dobogós helyezés a riói olimpián. News--Tragédia! Tűz ütött ki egy franciaországi bárban - Tizenhárom halotthttp://www.life.hu/news/20160806-tuz-utott-ki-egy-franciaorszagi-barban.htmlHajnalban egy születésnapi mulatságon tűz ütött ki egy franciaországi ki a szórakozóhelyen. Tizenhárman meghaltak és hatan megsebesültek, egyikük állapota válságos.A rendőrkapitányság tájékoztatása szerint baleset történt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.