Nem hiszünk a szemünknek! A világhírű modell Michael Phelps-szel hancúrozott

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Michael Kappeler -
modell fotózás Bar Refaeli Michael Phelps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bar Refaeli egy kedves gesztust tett a sportoló felé: egy régi, közös képpel üdvözölte barátját, aki Rióban nemrég megszerezte 21. aranyérmét, ráadásul a közelmúltban apa lett. A fotó egyébként meglehetősen erotikusra sikerült. 

Mint arról beszámoltunk, Phelps Rióban megszerezte a 21. aranyérmét, és ezzel jelenleg ő minden idők legsikeresebb olimpikonja. De nem csak ez, hanem kisfia születése is megváltoztatta a sportoló életét. Ennek örömére a barátja, a világhírű modell, Bar Refaeli kiposztolt egy közös képet az Instagram-oldalára. A képen a szépség és a sportoló látható, amint

vidáman lubickolnak és mókáznak a vízben.

Forrás: Instagram

Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-t

Nagyon stílusosan festett a pici Boomer Phelps: nemzeti színű kenguruban csatolta magára őt édesanyja, Phelps menyasszonya, Nicole Johnson. Velük tartott még szurkolni az olimpikon édesanyja is. Boomernek egyébként már saját Instagram oldala is van - apja győzelme után, feltehetően a pici anyukája a következő fotót és üzenetet posztolta:
Elképesztő óvintézkedések: lezárták a Sziget légteréthttp://www.life.hu/news/20160810-elkepeszto-ovintezkedeseket-leptettek-ervenybe-es-lezartak-a-sziget-legteret.htmlAz idei Sziget fesztiválra a szervezők példátlan óvintézkedésekkel készültek, többek között lezárják a Sziget légterét is. Ezzel azt akarják elérni, hogy a fesztivál legyen Európa legbiztonságosabb helyszíne. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoÚjabb botrány Rióban: ellopták a brit úszóválogatott úszódresszeithttp://www.life.hu/news/20160806-elloptak-a-brit-uszovalogatott-uszodresszeit.htmlSzivárgó csövek, kiálló vezetékek és bűz: nem is olyan rég ez fogadta az olimpiai faluba látogatókat, ráadásul a dán sportolók után most a brit úszóválogatott is beállhat azok közé, akiket megloptak. Nekik az úszódresszük tűnt el nyomtalanul. News--A 2 éves kislány egy teadélutánnal lepte meg a rendőrt, aki megmentette az életéthttp://www.life.hu/news/20160805-a-keteves-kislany-egy-teadelutannal-lepte-meg-a-rendort-aki-megmentette-az-eletet.htmlEgy évvel ezelőtt Rowlett nyomozó a halál markából rántotta ki az akkor egyéves Bexley-, aki egy lenyelt érmétől fulladni kezdett. Ám úgy tűnik, hogy a kislány őrangyala nem aludt, ugyanis az arra járőröző rendőr, - amint a testére szerelt kamera felvétele is bizonyítja - megmentette az életét. Most, egy évvel később a kislány hálából egy teadélutánt rendezett a férfinak. NewsOrigoFelavatták a Bud Spencer parkot Budapesten!http://www.life.hu/news/20160801-most-mar-van-bud-spencer-park-budapesten.htmlVasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el. NewsOrigoMindössze "60 forintot ért" az indiai házaspár élete - Brutálisan végeztek velükhttp://www.life.hu/news/20160730-mindossze-60-forintos-tartozasba-kerult-az-indiai-hazaspar-elete.htmlSzörnyű gyilkosság áldozata lett egy indiai házaspár: baltával végzett velük egy felsőbb kaszthoz tartozó bolttulajdonos, mert a pár nem tudta kifizetni három doboz süti árát. Három árva gyermek maradt utánuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.