Mostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Persze Johnny ügyvédei sem ülnek a babérjaikon: tanúkkal és egy rejtélyes fotóval akarják bebizonyítani, hogy a Amber hazudik.

Régóta Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentette be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más az oka, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A legújabb hírek szerint, előkerült egy eddig nem látott fotó, amelyet majd csak a tárgyalás idején (személyiségi jogok miatt) mutathatnak be a bíróságon. A színész és ügyvédei ezt lobogtatv, valamint 20 tanúvaél akarják bebizonyítani, hogy

Johnny nem ütötte meg Ambert.

Forrás: AFP

Mindeközben Amber ügyvédei állítólag bizonyítani tudják, hogy Depp asszisztense és Heard között gyakori volt az üzenetváltás Depp brutális viselkedés és bántalmazásai után.

Johnny Depp lánya beleroppant apja válásába
Megdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre. A fotót itt megnézheted!