Lily-Rose Depp válás színész Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre.

Ahogy korábban megírtuk, Amber Heard és Johnny Depp, a hollywoodi sztárvilág újdonsült álompárja bejelentette, hogy végleg különválnak. Mint később kiderült, a csinos feleség egyáltalán nem volt elégedett a házasélettel, hiszen elmondása szerint a férje többször is bántalmazta őt.

Forrás: AFP

Úgy tűnik, hogy a botrány nemcsak Johnnyt, hanem a lányát, Lily-Rose-t is megviselte, mivel a legfrissebb fotókon

a sztárcsemete nagyon ijesztően néz ki.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Geva Vice

Nem titok, hogy Lily-Rose korábban is evészavarokkal küzdött, ezen pedig nyilvánvalóan nem segített, hogy az elmúlt hetekben az apja rengeteg megaláztatásnak volt kitéve, és ez valószínűleg súlyosbította a betegségét.

Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppet

A színésznő alig több mint egyévnyi házasélet után adta be a válókeresetet mindössze 3 nappal azután, hogy Depp anyja meghalt. Most azt állítja, hogy a férje megütötte őt, ezért fognak elválni. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.