Nem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás.

A Forbes legújabb számában Balázs ismét elmondta véleményét Ördög Nóráról, akit Friderikusz Sándor vett védelmébe. Nánási Pál a Facebook-oldalán köszönte meg a műsorvezetőnek, hogy kiállt felesége mellett. A kommentelők szerint azonban az egész túl van lihegve.

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

"Én ezt nem értem... Ki vesz ilyet magára? Mármint szerintem ezek a mondatok abszolút nem megalázóak. (...) Én szerintem ez túl van játszva..." - írta egy kommentelő, akivel nagyon sokan egyetértettek. "Szerintem ez nagyon túl van lihegve. Miért ne lehetne mindenkinek véleménye??" - írta egy másik. "Egyébként szerintem is túl lett lihegve a téma. Nóri és Balázs nem összehasonlítandó" - olvasható egy másik komment. Akadnak azért olyanok is, akik szerint Balázs tényleg túlzásba viszi a beszólásokat. "Soha sem szerettem Sebestyén Balázst, mindig is beképzelt majomnak tartottam. Ördög Nóra viszont egy tüneményes nő" - írta egy kommentelő. "Személy szerint arcátlan, faragatlan embernek tartom Sebestyén Balázst. Arról nem is beszélve, hogy minősíthetetlenül pocskondiáz másokat" - olvasható egy másik vélemény.