Döbbenetes dolgot tett Johnny Depp - elment az esze?

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
színész Amber Heard Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hihetetlen történetre derült fény a Depp-Heard románcból. 

A részegen őrjöngő Johnny Depp-videó után a legújabb, igen hajmeresztő történet arról szól, hogy a színész véletlenül levágott egy darabot a mutatóujjából. Ezután a csonkkal és némi kék festékkel felírta a falra a "Billy Bob" nevet - ez azé a színészé, akivel Johnny szerint felesége, Amber Heard megcsalta őt.

Amikor még dúlt a szerelem Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A TMZ portál itt be is mutatott pár sokkoló fotót az esetről. A magazin úgy tudja, mindez tavaly márciusban történt, egy hónappal a pár egybekelése után. Épp egy ausztráliai villában időztek, amikor kirobbant a balhé. Amber verziója szerint férje részeg volt és sok ecstasy-t vett be, összetört pár üveget és ablakot, ekkor valamelyik üveg levágott egy darabot a mutaóujjából. A színész bedühödött, és többek között a következőket írta a falra: "Billy Bob" és "Easy Amber." Johnny ugyanis meg volt győződve arról, hogy neje Billy Bob Thortonnal csalta meg őt egy filmforgatáson.

Amber történetében az is benne van, hogy a színész nem ment 24 órán belül orvoshoz, ezért nem tudták nyomok nélkül helyreállítani az ujjat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.