Újabb hihetetlen történetre derült fény a Depp-Heard románcból. 

A részegen őrjöngő Johnny Depp-videó után a legújabb, igen hajmeresztő történet arról szól, hogy a színész véletlenül levágott egy darabot a mutatóujjából. Ezután a csonkkal és némi kék festékkel felírta a falra a "Billy Bob" nevet - ez azé a színészé, akivel Johnny szerint felesége, Amber Heard megcsalta őt.

Amikor még dúlt a szerelemForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

A TMZ portál itt be is mutatott pár sokkoló fotót az esetről. A magazin úgy tudja, mindez tavaly márciusban történt, egy hónappal a pár egybekelése után. Épp egy ausztráliai villában időztek, amikor kirobbant a balhé. Amber verziója szerint férje részeg volt és sok ecstasy-t vett be, összetört pár üveget és ablakot, ekkor valamelyik üveg levágott egy darabot a mutaóujjából. A színész bedühödött, és többek között a következőket írta a falra: "Billy Bob" és "Easy Amber." Johnny ugyanis meg volt győződve arról, hogy neje Billy Bob Thortonnal csalta meg őt egy filmforgatáson.

Amber történetében az is benne van, hogy a színész nem ment 24 órán belül orvoshoz, ezért nem tudták nyomok nélkül helyreállítani az ujjat.