Pár év alatt kislányból bombanő lett Jennifer Lawrence - Fotó

Forrás: AFP -
Oscar-díj színésznő Jennifer Lawrence X-Men Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő ma ünnepli 26. születésnapját. Nem semmi, hogy mennyit változott az utóbbi években!

Éppen 10 évvel ezelőtt, 2006-ban indult Jennifer színésznői karrierje egy egészen aprócska szereppel a Company Town tévéfilmben. Ez után kevésbé ismert filmekben és pár sorozatban tűnt fel, majd megkapta az X-Men-ben Mistique szerepét. A világsikert kétségkívül Az éhezők viadala hozta el neki 2012-ben.

Ezt már sorra követték a kasszasikerek, majd az Oscar-díj a Napos oldal című romantikus filmért, Jennifer pedig seperc alatt bekerült Hollywood A-listás színésznői közé. Ezen kívül azonban mást is tud ez a lány: isteni stílusa van, szupervicces, azt csinál és mond, amit csak akar, őszinte, szexi, és őrülten jópofa. Ő az, aki még az Oscar-díj átadásakor is elesett a szoborhoz vezető lépcsőn, és úgy tudott örülni példaképe gratulációjának, mint senki más. Csak így tovább, boldog szülinapot, Jennifer!

Jennifer Lawrence 2008-ban (balra) és 2016-ban (jobbra) Forrás: AFP

10 dolog, amiért imádjuk Jennifer Lawrence-t

A 25. születésnapján összeszedtük, mi az a 10 dolog, ami miatt odáig vagyunk a színésznőért. Itt elolvashatod, melyek ezek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.