Mindenkit megtéveszt videóival a magyar lány

videó megtévesztés paródia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paródiát csinál a magyar lány rengeteg nő viselkedéséből főleg a közösségi oldalakon. Az általa készített videók sajnos annyira jól sikerültek, hogy többen sem értik, az egész csak egy vicc!

Nem kell sokat keresgélni, hogy különböző pózolós videókat vagy éppen fotókat találjunk az interneten. Vagy a sztárok, vagy az ismerőseink egy része lát el bennünket napi szinten ezekkel a kincsekkel. Őket parodizálja ki a magyar lány, Maja, aki csak néhány hete kezdett bele a videók gyártásába, de máris hatalmas népszerűségre tett szert.

Ugyan a kommentelők többsége nem nagyon érti, hogy ez csupán vicc, szórakoztatás, és görbe tükör, de akinek leesik, az nagyon jól szórakozik Maja videóin.

Győzött és csoportelső a magyar férfi vízilabda-válogatotthttp://www.life.hu/news/20160815-gyozott-brazilia-ellen-es-csoportelso-a-magyar-ferfi-vizilabda-valogatott-a-rioi-olimpian.htmlA magyar férfi vízilabda-válogatott utolsó, vasárnapi csoportmeccsén 10-6-ra nyert a házigazda brazilok ellen, így a riói olimpia negyeddöntőjében Montenegró legjobbjai ellen száll majd vízbe. News--Sikerült! Bronzérmes a magyar férfi párbajtőrcsapathttp://www.life.hu/news/20160814-bronzermes-lett-rioban-a-magyar-ferfi-parbajtor-csapat-imre-gezaval.htmlEgy perccel a vége előtt hét tussal vezettünk: 36-29 volt, de nem mertük kimondani, hogy megvan. Remegtünk, és kivártunk életünk leghosszabb 25 másodpercét... News--Phelps: Ez nem a karrierem vége, hanem egy új utazás kezdetehttp://www.life.hu/news/20160814-michael-phelps-uszo-olimpikon-azt-mondta-most-mar-tenyleg-visszavonul.htmlMinden idők legsikeresebb olimpikonja úgy döntött, visszavonul. Most már igazán. News--Hatalmas vihar közeledik: Tíz megyére adtak ki riasztásthttp://www.life.hu/news/20160814-idojaras-hatalmas-vihar-kozeledik-tiz-megyere-adtak-ki-kiasztast.htmlSzakadó esőre és 70-80 kilométeres széllökésekre is számítani lehet. Tíz megyére adott ki elsőfokú riasztást az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásCsak ketten értek célba a dögös hármasikrek közülhttp://www.life.hu/news/20160814-csak-ketten-ertek-celba-a-dogos-harmasikrek-kozul-de-a-magyarok-jol-szerepeltek.htmlA kenyai Jemima Sumgong szerezte meg az aranyérmet a női maratonfutók 156 fős mezőnyében. A dögös hármasikrek közül pedig Lily szerepelt a legjobban.News--Valaki több mint 60 milliót nyert a hatos lottón: Csekkold a szelvényed!http://www.life.hu/news/20160814-valaki-tobb-mint-60-milliot-nyert-a-hatos-lotton-ime-a-nyeroszamok.htmlTegnap volt telitalálat az ötös lottón, és úgy tűnik, ma a hatos is szerencsét hozott valakinek. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.