Rémes nap ez a mai, pláne, amióta megtudtuk, hogy pár hónap után búcsút mondott egymásnak a showbusiness legígéretesebb álompárja. 

Taylor Swift és Tom Hiddleston szakított - ez legalább olyan gyorsan történt, mint amilyen tempóban haladtak az utóbbi hetekben. 3 hónapja, gyakorlatilag ahogy összejöttek, a nyilvánosság előtt élték kapcsolatukat, szó volt már lánykérésről, gyerekekről, Taylor vérig sértődött exéről és kissé nyálas szerelmes képekről is - mindez mégsem volt elég.

Forrás: AFP

Az egyik ok állítólag az volt, hogy Taylort zavarta a nagy nyilvánosság, szerinte ugyanis Tom akarta, hogy mindenki lássa, együtt vannak. Így felmerült az énekesnőben, vajon miért olyan fontos ez a 35 éves színésznek - talán ő általa szeretne még nagyobb hírnévre szert tenni?

Bennfenntesek szerint Taylornak semmi szüksége egy pasira ahhoz, hogy biztonságban érezze magát, Tom azonban nagyon vágyott arra, hogy nyilvánosan is együtt jelenjenek meg mindenhol. Mi azért kíváncsian várjuk, ki lesz Taylor Swift következő híres pasija...