Itt a vég: szakított Taylor Swift és Tom Hiddleston

Forrás: AFP -
Tom Hiddleston Taylor Swift szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémes nap ez a mai, pláne, amióta megtudtuk, hogy pár hónap után búcsút mondott egymásnak a showbusiness legígéretesebb álompárja. 

Taylor Swift és Tom Hiddleston szakított - ez legalább olyan gyorsan történt, mint amilyen tempóban haladtak az utóbbi hetekben. 3 hónapja, gyakorlatilag ahogy összejöttek, a nyilvánosság előtt élték kapcsolatukat, szó volt már lánykérésről, gyerekekről, Taylor vérig sértődött exéről és kissé nyálas szerelmes képekről is - mindez mégsem volt elég.

Forrás: AFP

Az egyik ok állítólag az volt, hogy Taylort zavarta a nagy nyilvánosság, szerinte ugyanis Tom akarta, hogy mindenki lássa, együtt vannak. Így felmerült az énekesnőben, vajon miért olyan fontos ez a 35 éves színésznek - talán ő általa szeretne még nagyobb hírnévre szert tenni?

Bennfenntesek szerint Taylornak semmi szüksége egy pasira ahhoz, hogy biztonságban érezze magát, Tom azonban nagyon vágyott arra, hogy nyilvánosan is együtt jelenjenek meg mindenhol. Mi azért kíváncsian várjuk, ki lesz Taylor Swift következő híres pasija...

Evelin bosszúhadjáratot indított VV Lóri ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-vv-evelin-bosszuhadjaratot-inditott-vv-lori-ellen.htmlVV Evelinnek nagyon elege van Lóriból: úgy döntött, nem hagyja annyiban a történteket. TV + Sztárok--Daniel Craig újra James Bond lesz? Milliókkal akarják lekenyerezi a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-daniel-craig-szineszt-fel-akarjak-kerni-ismet-james-bond-szerepere.htmlMegdöbbentően magas gázsit ajánlottak a világsztárnak, ha hajlandó még 2 részt elvállalni. TV + SztárokOrigoKiakadt az RTL Klub sztárja, amikor megtudta párja magára varratta exe nevét!http://www.life.hu/sztarok/20160906-roka-adrienne-kiakadt-mert-megtudta-hogy-kabat-peter-magara-tetovaltatta-exe-nevet.htmlA Nyerő Páros szerelmesei a legutóbbi próbán olyat is megtudtak párjukról, amit eddig még nem. Kabát Petiről legalábbis kiderült egy olyan dolog, amit Adrienne nem fogadott túl nagy örömmel. TV + SztárokOrigoA magyar rapper durván beszólt Nádai Anikónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-a-magyar-enekes-curtis-durvan-beszolt-nadai-anikonak.htmlNádai Anikó csípős megjegyzéseket kapott, az igencsak negatív kritika Curtistől származik. TV + SztárokOrigoCuki: így búcsúzkodik Rubint Réka és Zizmi http://www.life.hu/sztarok/20160906-rubint-reka-ovodaba-vitte-zalant-vege-a-nyari-szunetnek.htmlEgyszer sajnos minden nyáriszünetnek vége szakad, és eljön a pillanat, amikor a nagyobbaknak be kell ülni az iskolapadba, a kisebbeknek pedig az óvodába, Zizmikének az utóbbi volt a sorsa. TV + SztárokOrigo"Hogy került a baba pocidba?"- Kínos kérdésekkel árasztották el Csobot Adélt a kicsi óriásokhttp://www.life.hu/sztarok/20160906-istenes-bence-es-csobot-adel-kinos-kerdeseket-kaptak-a-kicsi-oriasoktol.htmlNem kímélik a Kicsi Óriások versenyzői a hozzájuk vendégségbe látogató Csobot Adélt és Istenes Bencét. A Kisördögök egyik versenyzője, plédául egy zavarba ejtő kérdéssel rukkolt elő- Adél hirtelen válaszolni sem tudott rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.