Rákóczi Feri bevállalta: egy éven át minden nap szexel majd a párjával

forrás: Life.hu -
kísérlet párkapcsolat szex szerelem Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Morning Show műsorvezetője azonnal "hazavitte" az ötletet, a párja nem igazán lelkesedett a dolog iránt. Persze Jani és Balázs azonnal faggatózásba kezdtek. 

Egy angol házaspár úgy próbálta feldobni a házasságát, hogy 1 éven át minden napos kötelező szexet írtak elő maguknak. Az akció sikerült, és a hírek szerint a pár nagyon boldog együtt. Ezen kísérlet kapcsán Feri úgy gondolta, hogy a párjával, Jucival végigcsinálja a dolgot. A fiúk a reggeli adásban fel is hívták a műsorvezető kedvesét, hátha rábólint a dologra.

Mindenki legnagyobb meglepetésére Juci igent mondott.. A fiúk így útjára indították a kísérletet, melynek egy éven át tartani kell.

Rákóczi Feri kipróbálta: Michael Phelpst másolja a műsorvezető?

A Morning Show stábja újból nagyot alkotott. A szexi tánc és a sikertelen lufiágy felfújási kísérlet után most a gyógyászat felé vették az irányt. Ilyet még nem láttál!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.