Az egykori színészpáros tavaly decemberben jelentette be, hogy húsz év együttélés után végleg elválnak útjaik, csütörtökön pedig a bíróság kimondta a válásukat.

A Madách és az Operettszínház sztárjai több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémái­kat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Lilla és Zsolt a legnagyobb békében megegyezve mondtak búcsút egymásnak. Ezt a Blikk kérdésére mindketten meg is erősítették. 

Forrás: Red Lemon Media

"Mindkettőnk számára nehéz időszak zárult le. Most már papíron is elváltunk. Mindenben megegyeztünk, nem volt semmilyen vitás kérdés. A gyermekeinket - ahogy eddig is - továbbra is közösen neveljük. Barátként távoztunk a bíróságról" - mondta a színésznő. Homonnay Zsolt osztotta volt párja véleményét. "Ahogy Lilla is mondta, továbbra is jó, baráti viszonyban vagyunk egymással. Mindig is fontos része lesz az életemnek, hiszen ő a fiaim édesanyja, ami egy örök kapocs köztünk" - magyarázta a Blikknek az énekes. Pár nap múlva egy újabb kihívást kell mind a kettejüknek teljesíteni: az egykori házaspár vasárnaptól egymás ellen versenyez majd a TV2 Sztárban sztár című show-jában.

Gyermeket szeretne Polyák Lillától fiatal kedvese
Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata nagy sebességre kapcsolt. A fiatal színész és Lilla között már a gyermekvállalás is szóba került.