Itt a vége: Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 15 év után elváltak

Forrás: Red Lemon Media -
színész házaspár Polyák Lilla pár Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori színészpáros tavaly decemberben jelentette be, hogy húsz év együttélés után végleg elválnak útjaik, csütörtökön pedig a bíróság kimondta a válásukat.

A Madách és az Operettszínház sztárjai több esélyt is adtak a kapcsolatuknak, és maguk is bíztak abban, hogy meg tudják oldani a problémái­kat. Ám egy idő után sajnos be kellett látniuk, hiába próbálkoztak, nem jártak sikerrel. Lilla és Zsolt a legnagyobb békében megegyezve mondtak búcsút egymásnak. Ezt a Blikk kérdésére mindketten meg is erősítették.

Forrás: Red Lemon Media

"Mindkettőnk számára nehéz időszak zárult le. Most már papíron is elváltunk. Mindenben megegyeztünk, nem volt semmilyen vitás kérdés. A gyermekeinket - ahogy eddig is - továbbra is közösen neveljük. Barátként távoztunk a bíróságról" - mondta a színésznő. Homonnay Zsolt osztotta volt párja véleményét. "Ahogy Lilla is mondta, továbbra is jó, baráti viszonyban vagyunk egymással. Mindig is fontos része lesz az életemnek, hiszen ő a fiaim édesanyja, ami egy örök kapocs köztünk" - magyarázta a Blikknek az énekes. Pár nap múlva egy újabb kihívást kell mind a kettejüknek teljesíteni: az egykori házaspár vasárnaptól egymás ellen versenyez majd a TV2 Sztárban sztár című show-jában.

Gyermeket szeretne Polyák Lillától fiatal kedvese

Gömöri András Máté és Polyák Lilla kapcsolata nagy sebességre kapcsolt. A fiatal színész és Lilla között már a gyermekvállalás is szóba került.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.