valóságshow-hős Való Világ Big Brother BB Évi valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a pénz és a csillogás, ha az ember lelkileg nincs felkészülve a show-biznisszel járó felhajtásra. Az elmúlt években több olyan játékos is kikerült a magyar kereskedelmi csatornák egy-egy adásából, akik bár esetenként győztesként hagyták el a képernyőt, ma már rossz emlékként gondolnak vissza azokra az időre. Van, akinél csak rövid ideig tartott a siker, és van olyan is, akiről ma is cikkeznek az újságok. 

Párkányi Évi, azaz BB Évi

Mint ismeretes, a Big Brother egykori nyertese, noha még csak 35 éves, több esztendeje rokkantnyugdíjasként él, és pszichiátriai kezelésre szorul. Évi 2003-ban került ki győztesként Magyarország első valóságshow-jából. Akkor 16 millióval és egy hatalmas adag népszerűséggel hagyta ott a villát. A hirtelen jött siker és pénz teljesen megbabonázta a fiatal lányt, aki nem tudott mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel és népszerűséggel: barátai kihasználták, szerelme pedig hamar elhagyta őt, miután elfogyott a pénze. Évről évre egyre gyorsabban veszítette el kapcsolatát a külvilággal, egy idő után már orvosi esetnek bizonyult: Évi ma már orvosi kezelés alatt áll, és a jelenlegi állapota tükrében ez valószínűleg így is marad. A hírek szerint a hatalmas nyereményből sem maradt túl sok, megmaradt pénzét az otthonban dolgozó gondnoka kezeli.

Forrás: Tv2, filmsor.net

Pintér Zoltán, azaz VV Oki

A mezőtúri játékos 2002. szeptember 11-én költözött be az első szériás Való Világ-villába. Hatalmas termete és néha közönséges viselkedése miatt hamar a nézők kedvence lett, bár Oki így sem került ki győztesként a csapatból. Az első évad végén Oki a harmadik, Majka a második, míg Szabolcs az első helyet szerezte meg. A villalakó élete odabent felhőtlenül zajlott, kint tragédiák sora várta: Zoli a műsor alatt tudta meg, hogy régóta beteg kislánya meghalt, sőt az eltelt idő alatt a házassága is tönkrement. "Én nem ültem a fenekemen, tehát mindig próbálkoztam valamivel, csak nem jött össze, valami mindig közbejött. Egy kicsit szerencsétlennek éreztem magam, hogy biztos valami átok ül rajtam" – mesélte korábban a Fókusznak Oki, aki a játék után hosszú ideig nem talált munkát magának. A hírek szerint az egykori sztár ma Budapesten él, és boldog eljegyzett barátnőjével.

Forrás: rtlkulb.hu

De mi is az a valóságshow?

A valóságshow olyan interaktív televíziós műsor, melyben a szereplők a valós élettől elzárva, közösséget alkotva a valóságot imitáló helyzetekben teljesítenek különböző feladatokat, konfliktusokat oldanak meg, illetve generálnak. Általában kieséses rendszerben működik, a nyertes pedig, aki utolsóként bennmarad, díjazásban részesül. A szavazás szimpátia alapján történik.

S. György, azaz VV Indián

A 2003-as Való Világ egykori játékosa hosszú hajával és extrém külsejével hamar felkeltette a nézők figyelmét. VV Indián a villából való kijövetele után nehezen találta a helyét, és több botrányba is belekeveredett. Idén júliusban állítólag egy drogkereskedő bandában bukott le, amelyet a rendőrök már jó ideje szemmel tartottak. A hírek szerint a férfi évek óta komoly anyagi problémákkal küzd, ezért is fogott kétes üzletekbe. A realityszereplő annak ellenére sem volt elővigyázatos, hogy néhány éve még ő várta a börtön kapujában egykori villatársát, Segalt a szabadulásakor, aki szintén drogok birtoklása kapcsán bukott le.

Forrás: RTL Klub

Czifra Tamás, azaz VV Segal

A VV3 tetovált rosszfiúja VV Indián bajtársaként sokkolta időnként a nézőket egy-egy durva beszólásával. Fenyegető stílusát és gyakran érthetetlen beszédét a tévézők hamar megunták, így elsőként szavazták ki a játékból. Segal ezután egy jó időre eltűnt a képernyőkről, sőt alig lehetett róla hallani a médiában. 2005 júniusában azonban fordult a kocka, ugyanis ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal. Akkor az egykori sztár úgy nyilatkozott, hogy nem tudott a nála lévő kábítószerről. Czifra Tamás végül 2014. március végén szabadult hét év után a börtönből, a hírek szerint ma pizzafutárként dolgozik.

Forrás: RTL Klub

Balogh Ferenc, azaz VV Fecó

A nézők hamar a szívükbe zárták a dumagépként beállított édesapát, aki 2011-ben vette birtokba a villát. Bár Fecót sokan megszerették, mégis elég hamar távozott a házból, innentől kezdve pedig szó szerint elindult a lejtőn. A férfit a kiköltözés után állítólag akkora adósság várta otthon, hogy már arra sem volt pénze, hogy részt vegyen a VV5 egyik stábbuliján. Később a magánélete sem alakult valami fényesen: a házassága ellenére a játék után nem sokkal összejött VV Dyával, akivel bár nem tartott sokáig a kapcsolat, mégis elég volt egy országos botrányhoz. A megcsalás ellenére Angéla megbocsátott Fecónak, aki nemrég Lon­don­ban, egy gyárban próbált szerencsét. Sajtóértesülések szerint az egykori játékos ma már Pécsen él a családjával egy panellakásban.

Forrás: Facebook/VV Fecó hivatalos oldala
Harrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160912-harrison-ford-tobb-helyen-is-megfordult-az-orszagban-foto-a-rajongoktol.htmlA színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. TV + Sztárok--Meryl Streep Hollywood legnagyobb dívája - néha bizony őt is zavarba lehet hoznihttp://www.life.hu/sztarok/20160912-meryl-streep-hollywood-legnagyobb-divaja-a-life-hu-olvasoinak-kedvence.htmlMeryl Streep a világ egyik, ha nem a legnagyobb divája. Azon kevesek közé tartozik, akiket nem őrölt fel az amerikai álom, nem szívta magába a plasztika világa, és akinek van tehetsége hosszú évtizedek óta töretlenül a világ legjobbjai között helytállni. TV + Sztárok--Idén nem lesz esküvő Molnár Andiéknál - milyen problémáik adódtak?http://www.life.hu/sztarok/20160912-elmarad-az-idenre-tervezett-eskuvo-molnar-andieknal-nem-talaltak-helyszint.htmlA Szombat esti láz egykori csodaszép táncosnője, Molnár Andi végre megtalálta élete párját, aki már el is jegyezte őt. Bár a lánykérés már jóideje megtörtént, az esküvő még várat magára. TV + SztárokOrigoBukta lesz a Star Academy? Alig nézte valaki a show-thttp://www.life.hu/sztarok/20160911-bukott-a-tv2-hetrol-hetre-kevesebben-nezik-a-star-academyt.htmlA TV2 sikerműsorára, a Star Academyre szombat este alig valaki volt kíváncsi. Még a kábelcsatornákon futó ismétlésekre is többen voltak kíváncsiak – írja a Bors. TV + Sztárok--Stohl András lánya hatalmas döntést hozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160911-stohl-andras-musorvezetokent-debutal-a-fem3cafeban.htmlNagy fába vágta a fejszéjét Stohl András lánya, Luca. A színész természetesen félti a lányát, de elfogadja a döntését. TV + SztárokOrigoItt a bizonyíték: nem válik Beyoncé és Jay Zhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-beyonce-enekesno-es-jay-z-rapper-nem-valnak-kozos-albumot-jelentetnek-meg.htmlMilyen szakítás? A legfrissebb hírek szerint esze ágában sincs különválni a popipar királyának és királynőjének. Hiszen akik közös albumot készülnek megjelentetni, azok miért is döntetének így? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.