Álmodozni jó: Kim Kardashian jogot akar tanulni

Forrás: Instagram/kim kardashian -
jogász kim kardashian jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem, ez nem vicc, ez halálosan komoly: a celebnő azt nyilatkozta, ő bizony pár év múlva jogot szeretne tanulni. 

Kim Kardashian visszavágyik az iskolapadba. A híresség a Wonderland magazinnak elmondta, ha a dolgok kicsit lelassulnak, és lesz ideje, akkor bizony nagyon, de nagyon szívesen tanulna jogot, hogy idősebb korában legyen mit csinálnia. Mondjuk volt már ilyen a világtörténelemben: itthon is szívesen tévednek jogi pályára a hírességek...

Forrás: Instagram/kim kardashian

No persze ehhez előbb Kimnek még tanulnia kellene, hiszen csak érettségije van, amit egy római-katolikus lányiskolában szerzett Los Angelesben. Kint pedig az érettségi után még bizony tanulni kell, hogy egyáltalán jelentkezhessen jogot tanulni.

A sztár apja is jogász volt: Robert Kardashian 2003-ban halt meg, és annak idején a San Diego Egyetemen szerzett jogi diplomát. A celebcsaládban egyébként az egyetlen diplomás a 37 éves Kourtney Kardashian.

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villa lét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként, vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoTolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoCicaharc a Nyerő Párosban: Zsófi és Eszter egymásnak esnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-es-valko-eszter-egymasnak-esnek-a-nyero-parosban.htmlA tegnapi főzős feladat nem múlt el sérelmek nélkül. Eszteréket megelőzték Zsófiék, ami miatt kisebb feszültség alakult ki a páros között. Eszter nem értett egyet a végeredménnyel. TV + Sztárok--Stohl András: "Félek a haláltól" http://www.life.hu/sztarok/20160922-stohl-andras-szinesz-lassan-otven-eves-lesz-a-szinesz-tart-a-halaltol.htmlA sztár lassan ötven éves lesz, így górcső alá vette az elmúlt éveket. András kritikus időszaknak tartja a változókort, és már most fél a haláltól. Úgy véli, ilyenkor az ember sok mindent átgondol. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoNa ne! Brad és Angelina viaszszobra is különválthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-brad-pitt-es-angelina-jolie-viaszszobra-a-madame-tussauds-panoptikumban-kulonvalt.htmlA sztárpár válásának híre a londoni Madame Tussauds panoptikumba is eljutott. TV + Sztárok--Zámbó Jimmy édesanyja megtörte a csendet: így él a fia halála után http://www.life.hu/sztarok/20160922-zambo-jimmy-edesanyja-90-eves-anna-neni-nagyon-jol-tartja-magat.htmlBár a magyar énekes 15 éve nincs közöttünk, a családja szívében még ma is él az emléke. Jimmy édesanyja negyven éve él pacemakerrel, emellett számos életmentő műtétet hajtottak végre rajta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.