Muri Enikőnek semmire nincs ideje: "Nem foglalkozom a pasizással"

Forrás: Tamas R Morvai -
élet férfi Muri Enikő idő pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon elfoglalt mostanában Muri Enikő. A színésznőnek szó szerint semmire nincs ideje. Szalad a lakás, ő pedig egyik próbáról a másikra, miközben sem a főzésre sem a férfiakra nem tud időt szakítani.

Programokban és munkában sincs hiány most Muri Enikő életében. Rengeteg produkcióban szerepel, emellett hétről hétre átalakul át a Sztárban sztár című műsorban. A rengeteg teendő mellett a kikapcsolódásra egyáltalán nem jut ideje, de még a főzésre sem,

a pasizásra pedig gondolni sem tud.

Forrás: Tamas R Morvai

"Olyan a lakásom, mintha robbantottak volna. Itt-ott egy kupac ruha, a mosogató tele, az ágy nincs beágyazva, de próbálom utolérni magamat" - mondta a színésznő a hot! Magazinnak, és azt is elárulta, a szomszédja főz rá. "Megkértem a barátnőmet, aki szerencsére egyben a szomszédom is, hogy amíg a Sztárban sztár tart, segítsen nekem a főzésbe" - árulta el Enikő, aki azért arra szakít időt, hogy a barátaival találkozzon, ám a pasizásra nincs ideje. Mióta legutóbbi kapcsolata tönkrement, nem fordult meg férfi az életében.

"Nem foglalkozom a pasizással, nem is férne jelenleg az életembe.

Most jó így nekem. A másik oldal sem kezdeményez nagyon. Lehet, hogy azért, mert túl karakán vagyok, De nem baj, hiszek benne, hogy mindennek megvan az ideje" - mondta Muri Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.