Cicaharc a Nyerő Párosban: Zsófi és Eszter egymásnak esnek

Forrás: rtl klub -
Nyerő páros Szabó Zsófi Valkó Eszter cicaharc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tegnapi főzős feladat nem múlt el sérelmek nélkül. Eszteréket megelőzték Zsófiék, ami miatt kisebb feszültség alakult ki a páros között. Eszter nem értett egyet a végeredménnyel.

Nem tudott megnyugodni Eszter a főzős feladat végeredménye után. Nekik nem sikerült maradéktalanul teljesíteniük a kihívást, ugyanis Vajda Pierre döntése alapján Zsófi és Zsolti nyert annak ellenére, hogy egyikük sem tudta pontosan, hogyan is kell csirkepaprikást csinálni. Innovatív ízviláguk miatt azonban az első helyen végeztek, amivel Eszter egyáltalán nem értett egyet.

Valkó Eszter Forrás: rtl klub

Valkó látványosan kiakad a feladat után, szerinte továbbra is igazságtalan a döntés.

"Le is iskoláz, hogy ez nem paprikás csirke, miért amit Zsófiék csináltak az paprikás csirke volt?"

- fakadt ki Eszter, aminek Zsófi és Zsolti a fültanúja volt. A nyertes páros szerint ha Peller Anna és Miki nyert volna, abból nem lenne hiszti. Zsófi és Eszter a konyhában próbálják rendezni a dolgot, de ahelyett, hogy kibékülnének, csak tovább mélyítik az ellentétet kettejük között. „Ha a Zsófival történik igazságtalanság mindenkinek sírni kell, ha velem történik igazságtalanság, akkor kifakad" - zárta le Eszter. Peller Anna és Miki nem vett részt a párok közti feszültségben, de este ők is véleményt cserélnek egymással. „Zsófi egy szőke lány bőrébe bújtatott pittbull..." - fejtette ki álláspontját Miki.

Tolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigoCelebek a vásznon: vicces képeken Hollywood legnagyobb sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160922-hollywoodi-sztarokat-grafikusok-festmenykent-abrazolnak-a-vasznon.htmlVicces dologra vállalkozott a Design Crowd csoport: szerte a világon művészeket kértek meg, hogy hírességekkel gondolják újra a leghíresebb festményeket. Íme, az eredmény! TV + Sztárok--Továbblépett: Khloe Kardashian 7 évvel fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20160922-khloe-kardashian-tovabblepett-lamar-odom-mar-a-multe-ujabb-kosarlabdazoba-szerelmes-tristan-thompson.htmlKhloe Kardashian szerelmi élete igen változatos: hol el akar válni Lamar Odomtól, hol visszavonják a keresetet, hol pedig új férfi oldalán mutatkozik. Ezúttal az utóbbin van a sor, megismerhetjük a valóságshow-sztár új kedvesét, a nála 7 évvel fiatalabb sportolót. TV + Sztárok--Hugh Jackmant ostromolják a nők, ő mégis 60 éves szerelmével boldog http://www.life.hu/sztarok/20160922-hugh-jackman-es-60-eves-nagymama-kinezetu-szerelme-deborra-lee-furness-boldog-a-szineszt-hiaba.htmlTagadhatatlanul sármos Hugh Jackman, ráadásul a karrierje is egyre inkább felfelé ível. Rengeteg nő hever a lábai előtt, ő azonban látszólag továbbra is 13 évvel idősebb szerelmével érzi a legjobban magát. TV + Sztárok--Botrány a Nyerő párosban! Kabát Péter szerint Peller Anna képmutató és gerinctelenhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-peller-anna-kiborult-kabat-pesti-levelen-amiben-gerinctelennek-nevezte-a-szinesznot.htmlA Nyerő páros című műsorból legutóbb Kabát Peti és Róka Adrienn búcsúzott. Egy levelet hagytak csak hátra, amiben a focista durván kiosztotta a sztárvilla szőke színésznőjét. TV + Sztárok--Az 52 éves Détár Enikő szívesen állna újból oltár elé http://www.life.hu/sztarok/20160922-detar-eniko-boldog-kedvesevel-a-szineszno-orommel-allna-oltar-ele-parjaval.htmlA csinos színésznő korábban eldöntötte: nem törődik többet az őt ért vádakkal. Az 52 éves sztár és kedvese között olyan jó az összhang, hogy akár még egy esküvő is szóba jöhet. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.