A tegnapi főzős feladat nem múlt el sérelmek nélkül. Eszteréket megelőzték Zsófiék, ami miatt kisebb feszültség alakult ki a páros között. Eszter nem értett egyet a végeredménnyel.

Nem tudott megnyugodni Eszter a főzős feladat végeredménye után. Nekik nem sikerült maradéktalanul teljesíteniük a kihívást, ugyanis Vajda Pierre döntése alapján Zsófi és Zsolti nyert annak ellenére, hogy egyikük sem tudta pontosan, hogyan is kell csirkepaprikást csinálni. Innovatív ízviláguk miatt azonban az első helyen végeztek, amivel Eszter egyáltalán nem értett egyet.

Valkó EszterForrás: rtl klub

Valkó látványosan kiakad a feladat után, szerinte továbbra is igazságtalan a döntés. "Le is iskoláz, hogy ez nem paprikás csirke, miért amit Zsófiék csináltak az paprikás csirke volt?" - fakadt ki Eszter, aminek Zsófi és Zsolti a fültanúja volt. A nyertes páros szerint ha Peller Anna és Miki nyert volna, abból nem lenne hiszti. Zsófi és Eszter a konyhában próbálják rendezni a dolgot, de ahelyett, hogy kibékülnének, csak tovább mélyítik az ellentétet kettejük között. „Ha a Zsófival történik igazságtalanság mindenkinek sírni kell, ha velem történik igazságtalanság, akkor kifakad" - zárta le Eszter. Peller Anna és Miki nem vett részt a párok közti feszültségben, de este ők is véleményt cserélnek egymással. „Zsófi egy szőke lány bőrébe bújtatott pittbull..." - fejtette ki álláspontját Miki.