Ők már nem lesznek Nyerő párosok: Szabó Zsófiék kiestek

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Szabó Zsófi Valkó Eszter Kis Zsolt döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi meglepetést tartogatott a Nyerő Páros legutóbbi adása, ekkor derült ki ugyanis az, hogy melyik két szerelmespár jutott döntőbe. Kevesen fogadtak volna arra, hogy a bizonytalan Valkó Eszterék megelőzik Szabó Zsófiékat, mégis ez történt.

A Nyerő Páros döntőjébe két sztárpár kerülhetett be, és a legtöbbek várakozásával ellentétben nem Szabó Zsófiék fognak Peller Annáékkal versenyezni az első helyért. Az utolsó feladatok mindent eldöntöttek, ebből pedig Valkó Eszterék kerültek ki győztesen. A fejjel lefelé mosogatást ugyanis jóval kevesebb idő alatt vitték véghez, ezzel pedig bekerültek a döntőbe.

Szabó Zsófi és párja Zsolti Forrás: RTL Klub

Peller Annáék kiváltképp örültek a végeredménynek, mert egyébként Valkó Esztert és párját valamivel gyengébb játékosnak tartják, ezen kívül ők négyen voltak azok, akik eleinte nagyon gyenge teljesítménnyel indultak a szerelmesek összecsapásában. A végén összeölelkezve nevettek azon, hogy a bénák jutottak be a döntőbe. Szabó Zsófi azonban érthetően nagyon le volt törve, hiszen szerette volna megnyerni a játékot. „Számomra olyan volt az eredményhirdetés,

mint egy hideg víz a nyakamban.

Nem akartam szembenézni azzal, hogy a döntőbe jutást elveszíthetjük" - mondta csalódottan a színésznő.

Szabó Zsófi már valószínűleg nem szomorkodik: mindjárt itt az esküvője!

Szabó Zsófi és párja, Zsolt régóta tervezgetik az esküvőt, amit nyáron nem sikerült tető alá hozni elfoglaltságaik miatt. Ami késik, nem múlik, ugyanis napokon belül megtartják az elmaradt lakodalmat: október legelején, Nyíregyháza környékén mondják ki a boldogító igent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

5 valóságshow-hős, aki ma is aranykanállal majszolja az életet http://www.life.hu/sztarok/20160919-ok-jottek-ki-legjobban-a-valo-vilagbol-5-valosagshow-hos-aki-meg-ma-is-sikeres.htmlKorábban összeszedtük azokat a játékosokat, akiknek az élete mélyrepülésbe kezdett a villalét után. Most viszont górcső alá vettük azokat az embereket, akik igazi sztárok lettek az elmúlt években. Többen közülük műsorvezetőként, sikeres családanyaként vagy igen népszerű celebként tengetik a mindennapjaikat, sőt igazi luxusban hajtják álomra a fejüket. Íme, az öt legjobban járt valóságshow-hős. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi álomesküvőjének helyszíne és időpontja is megvan!http://www.life.hu/sztarok/20160923-szabo-zsofi-alomeskuvojenek-idopontja-es-helyszine-is-megvan-oktober-legelejen-lesz-nyiregyhaza.htmlSzabó Zsófi és párja, Zsolt régóta tervezgetik az esküvőt, amit nyáron nem sikerült tető alá hozni elfoglaltságaik miatt. Ami késik, nem múlik, ugyanis napokon belül megtartják az elmaradt lakodalmat: október legelején, Nyíregyháza környékén mondják ki a boldogító igent. TV + SztárokOrigoVV Vivi zuhanyozása érdekes fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20160923-valovilag-vv-vivi-zuhanyozasa-erdekes-fordulatot-vett.htmlVV Vivi sok egykori villalakóval ellentétben ruha nélkül zuhanyozik – nézd meg, mi történt vele a zuhany alatt! TV + Sztárok--Szabó Zsófi úgy fest, mint egy igazi hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-ugy-fest-mint-egy-igazi-hercegno-a-jegvarazsbol.htmlÁlomszép ruhában mutatta meg magát képmegosztó oldalán a magyar műsorvezető. TV + SztárokOrigoÁlmodozni jó: Kim Kardashian jogot akar tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20160922-kim-kardashian-celeb-azt-nyilatkozta-egyszer-jogot-akar-tanulni.htmlNem, ez nem vicc, ez halálosan komoly: a celebnő azt nyilatkozta, ő bizony pár év múlva jogot szeretne tanulni. TV + SztárokOrigoTolvai Reni: "Nem vagyunk féltékeny típusok"http://www.life.hu/sztarok/20160920-tolvai-reni-es-kedvese-nem-csinalnak-problemat-a-feltekenysegbol-kallay-saunders-andras.htmlA népszerű magyar énekesnő már hat éve boldog párkapcsolatban él kedvesével, Kállay-Saunders Andrással. A pár évekkel ezelőtt, a 2010-es Megasztár alatt ismerte meg egymást. Az elmúlt években egyszer sem fordult még elő, hogy szüneteltették volna a kapcsolatukat, ezért sokan álompárként tekintenek rájuk. Reni szerint ez nem véletlen, hiszen köztük nyoma sincs a féltékenységnek és a szakmai rivalizálásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.