Igazi meglepetést tartogatott a Nyerő Páros legutóbbi adása, ekkor derült ki ugyanis az, hogy melyik két szerelmespár jutott döntőbe. Kevesen fogadtak volna arra, hogy a bizonytalan Valkó Eszterék megelőzik Szabó Zsófiékat, mégis ez történt.

A Nyerő Páros döntőjébe két sztárpár kerülhetett be, és a legtöbbek várakozásával ellentétben nem Szabó Zsófiék fognak Peller Annáékkal versenyezni az első helyért. Az utolsó feladatok mindent eldöntöttek, ebből pedig Valkó Eszterék kerültek ki győztesen. A fejjel lefelé mosogatást ugyanis jóval kevesebb idő alatt vitték véghez, ezzel pedig bekerültek a döntőbe.

Szabó Zsófi és párja ZsoltiForrás: RTL Klub

Peller Annáék kiváltképp örültek a végeredménynek, mert egyébként Valkó Esztert és párját valamivel gyengébb játékosnak tartják, ezen kívül ők négyen voltak azok, akik eleinte nagyon gyenge teljesítménnyel indultak a szerelmesek összecsapásában. A végén összeölelkezve nevettek azon, hogy a bénák jutottak be a döntőbe. Szabó Zsófi azonban érthetően nagyon le volt törve, hiszen szerette volna megnyerni a játékot. „Számomra olyan volt az eredményhirdetés, mint egy hideg víz a nyakamban. Nem akartam szembenézni azzal, hogy a döntőbe jutást elveszíthetjük" - mondta csalódottan a színésznő.

Szabó Zsófi már valószínűleg nem szomorkodik: mindjárt itt az esküvője!

 

Szabó Zsófi és párja, Zsolt régóta tervezgetik az esküvőt, amit nyáron nem sikerült tető alá hozni elfoglaltságaik miatt. Ami késik, nem múlik, ugyanis napokon belül megtartják az elmaradt lakodalmat: október legelején, Nyíregyháza környékén mondják ki a boldogító igent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!