Sarka Kata nem Hajdúval ünnepelte a születésnapját. Ám a hírekkel ellentétben egy csodás ajándék mégis érkezett a műsorvezetőtől. 

A csinos édesanya szeptember 24-én ünnepelte a harmincadik születésnapját. A jeles eseményre több barát és családtag is megemlékezett, az ünneplés a hírek szerint igen jól sikerült. A társaságban ott volt az a férfi is, akivel Katát pár napja fotózták le. Bár Hajdú Péter személyesen nem volt jelen, egy Facebook-poszttal mégis megemlékezett a feleségéről, sőt 100 szál rózsával is meglepte a csinos sztárt.  

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Kata erről a saját közösségi oldalán számolt be: "Pénteken a szívemhez egyik legkedvesebb baráti házaspár lepett meg egy vacsival, szombaton a gyerekek reggeli fantasztikus ébresztése következett, majd megérkeztek a szüleim, akik szintén meglepetéshelyre vittek, eközben megérkezett a férjem 100 szál rózsával, aztán a barátnőim, akikkel az estét töltöttem" - írta az édesanya a Facebookon. Kata nemrég meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról, de azt is hozzátette, még nem adták be a válópert.