Benkő Dániel lakásában anyaszült meztelen nők mászkálnak: fotók!

Forrás: facebook/Benkő Dániel -
Benkő Dániel alkotás fotó meztelen múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő szemmel láthatóan élvezi a nála negyven évvel fiatalabb lányok társaságát, akikben azonban nem csak gyönyörködik. 

A Borsnak sikerült lencsevégre kapni, ahogy Dániel szobrot próbált faragni legújabb múzsája, Bazsarózsa látványából. A fiatal lány nem először tűnik fel a sztárnál, hiszen ahogy korábban már mi is megírtuk, a meztelenkedő lantművész otthonát mindig más takarítja. Bazsarózsa most pucéran állt modellt, melyről itt nézhetsz meg fotókat!

Forrás: facebook/Benkő Dániel

"Bazsarózsa a nőiesség szimbóluma: tökéletes és gyönyörű minden egyes idoma, porcikája. Ezen nincs mit titkolni, tagadni: testének látványa minden szinten megihletett, legyen szó zenéről, táncról vagy épp szobrászatról. Nem véletlenül hívom a mú­zsámnak. Régóta dolgozunk együtt, szinte minden rezdülését ismerem, így egyáltalán nem ment nehezen a közös munka. Végül is mindketten művészemberek vagyunk" - mondta Dániel.

Istenes Bence: "Korábban ez volt a karrierem egyik csúcspontja"http://www.life.hu/sztarok/20161003-istenes-bence-vezeti-majd-az-idei-comet-dijatado-galat-a-sztarnak-sok-baratja-jelolt.htmlNovember 25-én egy év kihagyás után visszatér a Comet díjátadó gála. A teljes egészében megújuló 15. Comet díjátadó házigazdája Istenes Bence lesz, aki így Iszak Esztivel vezetheti majd a gálát. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoTápai Szabináék tudnak élni: Amerikában mulatnak Kucserávalhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-amerikaban-osszefutottak-csisztu-zsuzsaekkal.htmlElszöktek Tápai Szabináék, és a jelek szerint kettesben töltenek egy kis időt Amerikában. A program elég sűrűnek tűnik, mindent igyekeznek kipróbálni és még Csisztu Zsuzsáékkal is sikerült összefutniuk! TV + Sztárok--Elcsukló hangon nyilatkozott a Star Academy kiesője, Ossó Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20161002-elcsuklo-hangon-nyilatkozott-a-life-hu-nak-a-tv2-star-academy-kiesoje-osso-balazs.htmlNem a szerelem vette el az eszét, az új érzelmek nem telerelték el a figyelmét a munkáról. Ossó Balázs elárulta, hogy mi vezetett a kieséshez, és azt is miért énekelt olyan dühösen.TV + SztárokOrigoÓriási baki a TV2 élő adásában: Hanghiba miatt nem hallották a nézők Bene Barbaráthttp://www.life.hu/sztarok/20161001-bene-barbara-a-stra-academy-enekese-hanghiba-miatt-ujra-enekelte-a-dalat.htmlNem volt hangja Bene Barbi produkciójának, így meg kellett ismételni. Ördög Nóriék persze megnyugtatták a lányt, hogy újra lehet rá szavazni, és a hanghiba miatt nem érheti hátrány a versenyzőt. TV + Sztárok--Való Világ 8: Cicikkel ilyet még nem tettek a VV-történelemben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161001-valovilag-8-vv-vivien-megfajdultak-ezert-megmassziroztatta-vv-attilaval.htmlVV Vivien az a villalakó, akiről legtöbbet írnak az újságok. Vetkőzéseivel, magamutogatásával állandó témát szolgáltat a lapoknak. Így történt ez most is. TV + SztárokOrigoA nyílt utcán támadták meg Kim Kardashiant: durva videó! http://www.life.hu/sztarok/20160930-tamadas-kim-kardashiant-az-utcan-teperte-le-egy-ukran-ujsagiro-video.htmlA celebnő épp egy párizsi étterembe tartott, amikor egy ukrán újságíró rávetette magát, hogy a hírek szerint a fenekébe haraphasson. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.