El sem hiszed, ki borult Dér Heni vállára: durva fotó!

fotó leguán énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő veszélyes fotózásra vállalkozott, hiszen meg is sérülhetett volna a hüllő által. Hiába, Heni egy vagány csaj! 

A sztár az utóbbi hónapokban észbontó testet hozott össze: kockahas, izmos karok, tökéletesen kidolgozott bikiniforma, ergo minden, ami kell. Most viszont inkább a felsőteste került előtérbe, melyet egy szexi Instagram-fotó segítségével mutatott meg a rajongóinak. Volt, aki viccesen megjegyezte, hogy lassan bele fognak halni ezekbe a dögös képekbe. "Ne máááár...Mi földi halandók ezt nem bírjuk ki" - írta az egyik követő.

Micsoda lábak! Dér Heni igazi fitneszmodellnek néz ki: Fotó!

Elképesztően izmos lett Dér Heni. Látszik, hogy évek óta kőkeményen edz az énekesnő. Fotó!
Majoros Hajnalka: "Nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk"http://www.life.hu/sztarok/20161003-dundika-szerint-nem-konnyu-anyanak-lenni-az-edesanya-elvezi-a-hetkoznapokat-interju.htmlBár sok szülőnek a haja is kihullik két gyermekkel, Hajninak meg sem kottyan az anyaszerep. A sztárpárnak 2011. november 11-én született első közös gyermeke, aki a Marián nevet kapta, 2016. április 11-én pedig megszületett második gyermekük, Olivér. Az édesanya szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják. TV + Sztárok--A ma 70 éves Susan Sarandon a pornóiparra váltanahttp://www.life.hu/sztarok/20161004-susan-sarandon-70-eves-lett-a-pornoiparra-valtana.htmlRengeteg remek alkotásban szerepelt Susan Sarandon, aki már kicsit unja is a hétköznapi filmek és a színészet világát, ezért akarja inkább a pornóiparban kipróbálni magát! TV + Sztárok--VV Lóri egy médium: előre tudta, hogy ő lesz a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20161004-vv-lori-elore-tudta-hogy-o-lesz-a-kivalasztott-evelin-es-zseraldin-nem-tartjak-eros-jatekosnak.htmlA villa szívtiprójának alaposan megcsappant a népszerűsége, nemcsak a fiúk körében. Vasárnap Lóri kezére került a zöld kendő, állítása szerint előre tudta, hogy ő kapja a legtöbb jelet, de legalább így választhat magának ellenfelet. TV + SztárokOrigoDe cuki! Hugh Jackman ezzel a fotóval üzent a Clooney házaspárnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161003-hugh-jackman-fotoval-uzent-george-clooni-nak-masodik-hazassagi-evfordulojara.htmlHugh Jackman már 20 éve házas. Ha valaki ő biztosan tudja, mi a hosszú és boldog kapcsolat titka Hollywoodban. A színész most George Clooney-nak és feleségének, Amal Alamuddinnak kívánt boldog házassági évfordulót egy közös fotóval. TV + SztárokOrigoEzzel a verssel köszöntötte Szabó Zsófi újdonsült férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20161002-sztyepan-scsipacsov-tevedsz-cimu-versevel-koszontette-szabo-zsofi-ujdonsult-ferjet-az-eskuvojukon.htmlSzabó Zsófi okóber 1-jén mondta ki a boldogító igent kedvesének, Zsoltinak. Az esküvő tényleg különlegesre sikeredett, de nem csak a meghívott celebek miatt! Zsófi olyan meglepetéssel kedveskedett vőlegényének, amit az egész násznép megkönnyezett. TV + SztárokOrigo"Magát adta a ribi" - Így reagáltak a nézők Király Viktor és Pádár Alexa csókjárahttp://www.life.hu/sztarok/20161001-kiraly-viktor-es-padar-alexa-csokjara-reagaltak-a-nezok-es-nem-boldogok.htmlKiakadtak a kommentelők Pádár Alexa és az egyik zsűri, Király Viktor csókjától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.