Július elején tört ki a botrány, miszerint egy magyar edző celebfeleségeket zsarolt, méghozzá szexvideókkal. Az illető azt állította, nemcsak a hagyományos módon mozgatta meg a hírességek testét, hanem szexkapcsolatot is létesített velük. Most kirúgták a munkahelyéről.

Szexvideókkal zsarolta az ismeretlen edző a celebfeleségeket. Azt állította, több pikáns felvétele van a hozzá járó hírességekről. Titokban készítette a videókat a testmozgás utáni izzasztásról, és pénzt követelt a felvételekért cserébe.

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

"Amint nő vendég lépett a terembe, egyből rárepült. A testi adottságainak és a dumájának köszönhetően hamar célba is ért. Pár alkalom után már lehetett látni, hogy nemcsak azért járnak hozzá a csajok, hogy formálják a testüket, hanem hogy jól is érezzék magukat vele. Nem szépítem, buktak rá. Legtöbbjüket egyébként napi szinten lehet látni a tévében vagy az újságok hasábjain" - mondta a Borsnak egy informátor. Kiderült, hogy a konditeremben valószínűleg nem nézték jó szemmel a tréner ténykedéseit, ugyanis kirúgták ő pedig egyelőre egyetlen felvételt sem hozott még nyilvánosságra.