Betörtek Demjén Ferenc dióspusztai birtokára! A 10 hektáros területet 25 éve vásárolta meg az énekes legenda, de eddig szerencsére nem történt hasonló eset.

Rájár a rúd mostanában Demjén Rózsira. A Kossuth-díjas énekes-dalszerzőnek júniusban még a koncertjét is le kellett mondania balesete miatt, majd egy hete a Sztárban Sztár két zsűritagjának sértéseivel kellett szembesülnie. Most pedig egy részeg betörő tört be dióspusztai birtokára, amikor a művész nem volt otthon – írja a Blikk.
"Annyira részeg volt, hogy azt sem tudta, hol van! Van itt egy vendéglő, ahol szombat este rendezték meg a Dióskert Fesztivált, és több környékbeli ismerősöm is eljött. Közülük öten a birtokomon parkoltak, és ezt figyelhette ki az ittas tolvaj. Az én kocsimból nem tűnt el semmi, mert az le volt zárva, és a házba sem hatolt be a betörő, mert az ajtó be volt zárva, de az ismerőseimnek sok kellemetlenséget okozott. Navigációs készülékeket vitt el és egy kést, de tízezer forint készpénzt is talált, és pár doboz cigit is magához vett. Ahhoz képest, hogy milyen részeg volt, okosan gondolkozott, hiszenarra játszott, hogy a nálam parkoló kocsik nyitva lesznek, és három valóban nyitva volt."

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Demjén Ferenc éjjel tizenegy körül tért vissza a fesztiválról, ekkor már a rendőrök is ott voltak a helyszínen.
"Úgy tudom, este nyolc körül vették észre a betörőt, de nem tudom ki volt. Akkor hallottam az egészről, amikor este tíz után a rendőrök elkapták. Kutyákkal jöttek, és hamar a nyomára bukkantak.Nem volt ismeretlen a számukra. Nem jó érzés, de kétségbe nem estem tőle, annál is inkább, hiszen elkapták a tagot, és minden megkerült. Azt viszont fontolóra vettem, hogy kamerákat szerelek a ház köré." - mesélt az esetről Rózsi.