Angelina Jolie-n eddig sem volt súlyfelesleg, sőt, az utóbbi években állandóan arról szóltak a hírek, hogy csontsovány a világsztár. Amióta azonban elindult a válási procedúra, állítólag a szokottnál is soványabb az Oscar-díjas sztár. 

Angelina Jolie súlya drasztikusan csökkent, mióta zajlik a válás közte és Brad Pitt között. A Life & Style tudósított arról, hogy a színésznő nem viseli jól a procedúrát, és már a barátok is aggódnak amiatt, hogy csontvékony lett az egykor vonzó, nőies alakú sztár.

Forrás: AFP

Pánikrohamokkal és bénító szorongással küzd. 3-4 kilót dobott le egy hét alatt, a ruhái csak úgy lógnak rajta - mesélte a lapnak a sztár egy jó barátja. A bennfenntes mesélt aról is, hogy Angelina gyakorlatilag hisztériás rohamot kapott, amikor véletlenül kiöntött egy pohár vizet. 

De nem csak a színésznő viseli rosszul a válást: Brad is kifejezetten rossz bőrben van, magányos, és nagyon hiányoznak neki a gyerekek. Pár napja azonban végre láthatta őket a színész, ám azt még nem tudni, milyen felügyeletben egyeznek meg a sztárügyvédek. 

Angelina és Brad válására egy hónapja derült fény: itt elolvashatod a válókeresetüket. A színésznő kezdeményezte a válást, a legfrissebb pletykák szerint azért, mert jó ideje szeretője van a világsztárnak.