Többmilliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellen

Forrás: TV2 -
kártérítés szépségkirálynő Bálint Antónia bíróság végrehajtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő a Facebook-oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság kétmillió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene.

Nagyon csúnyán ért véget Antónia és László kapcsolata. A férfival már többször a bírósághoz kellett fordulniuk, hogy vitás kérdéseiket rendezzék. A botrányos szakítás után nem igazán válogatta meg a szavait Antónia, a közösségi oldalán többször tett sértő kijelentéseket gyermeke apjára és annak feleségére. A Facebookon megvádolt édesapa és kedvese ez után bírósághoz fordultak, és feljelentették az egykori szépségkirálynőt. A pert nyár elején meg is nyerték.

Egy-egy millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság Rózsának és Lászlónak, és még a 300 ezer forintos perköltséget is Antóniának kell kifizetni.

Ha ez nem lenne elég, a bíróság határozata alapján két alkalommal hirdetésben kell bocsánatot kérnie Antóniának egy országos napilapban, a meghatározott szöveget pedig a közösségi oldalán is meg kell jelentetnie.

Forrás: TV2

Antónia nem fizetett, és hirdetésben sem kért bocsánatot, ezért volt párja és annak felesége Földesi-Béres Rózsa végrehajtást indítottak ellene. A Borsnak az ügy kapcsán a nő azt nyilatkozta: "Tekintettel arra, hogy az elmúlt évek során a másik fél gonosz, rosszindulatú és hazug megnyilvánulásai teret kaptak irányomban a médiában, így most kivételt teszek, és megerősítem, hogy a hír igaz. Amennyiben az alperes kifizeti, vagy a végrehajtó behajtja a számomra megítélt egymillió forintos kártérítést, annak teljes összegét a fiamra fogom költeni. Hiszen akkor döntöttem a bírósági eljárás mellett, amikor

az alperes már arra is vette a bátorságot, hogy a gyermekemet is belekeverje az ellenem irányuló ámokfutásába.

Mindezt a nagy nyilvánosság előtt. Akkor és ott telt be az a bizonyos pohár." Bálint Antónia az ügyben nem kívánt nyilatkozni. Egy független ügyvéd, dr. Magyar György elmondta: "A nyilvántartásokat átvizsgálva bármire rátehetik a kezüket, amiből pénzt tudnak csinálni a tartozás kiegyenlítésére. Autó, lakás, bankszámla, mindenhonnan szedegethetnek."

Elhagyta gyermekei anyját L.L. Junior: új szerelme vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-l-l-junior-elhagyta-ket-gyermeke-anyjat-csillat-10-honapja-mar-uj-szerelme-van.htmlMár 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak. TV + Sztárok--Végre megtörtént! Berki megkérte Pamela kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20161013-berki-krisztian-megkerte-hodi-pamela-kezet.htmlBerki Krisztián magához képest igen romantikus körülmények között tette fel a nagy kérdést Hódi Pamelának. TV + SztárokOrigoVége! Curtis elhagyja feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-vege-a-hazassagnak-curtis-elhagyja-feleseget-csillat-a-facebookon-jelentette-be.htmlA rapper a közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy egy év házasság után különválnak útjaik feleségével, Csillával. TV + SztárokOrigoSütőlap és fánkocskák: hazánk celebjei, akik fakanalat ragadtak http://www.life.hu/sztarok/20161010-vajna-timea-es-majka-sztarok-akik-ettermet-nyitottak-hamburger-es-fank.htmlHamburger, olasz ételkülönlegesség és magyaros fogások – nem, most nem egy étterem kínálatát soroljuk. Hazánk sztárjai közül többen sikeres étteremtulajdonosok, ahová nemcsak a finom falatokért, de egy-egy közös képért is beugranak a rajongók. Utánajártunk, kik azok a hírességek, akik a legmenőbb éttermekkel rendelkeznek Magyarországon. TV + Sztárok--Csak nem? Időutazó lenne Matt Damon?http://www.life.hu/sztarok/20161012-matt-damon-szineszre-a-megszolalasig-hasonlit-egy-ferfi-a-hatvanas-evekbol.htmlAz időutazás még nem lehetséges, vagy csak nem tudunk róla. Akkor hogy lehet az, hogy előkerült egy kép, amin olyan, mintha Matt Damon szerepelne azelőtt, mielőbb egyáltalán megszületett volna? TV + Sztárok--Palvin Barbi izgul, ha magyarul kell megszólalniahttp://www.life.hu/sztarok/20161012-palvin-barbi-modell-izgul-ha-magyarul-kell-megszolalnia.htmlPalvin Barbi rengeteg interjú ad, többnyire angolul. A gyönyörű modell viszont meglepő móon nagyon izgul, ha magyarul kell megszólalnia kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.