Az egykori szépségkirálynő a Facebook-oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság kétmillió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene.

Nagyon csúnyán ért véget Antónia és László kapcsolata. A férfival már többször a bírósághoz kellett fordulniuk, hogy vitás kérdéseiket rendezzék. A botrányos szakítás után nem igazán válogatta meg a szavait Antónia, a közösségi oldalán többször tett sértő kijelentéseket gyermeke apjára és annak feleségére. A Facebookon megvádolt édesapa és kedvese ez után bírósághoz fordultak, és feljelentették az egykori szépségkirálynőt. A pert nyár elején meg is nyerték. Egy-egy millió forintos kártérítést ítélt meg a bíróság Rózsának és Lászlónak, és még a 300 ezer forintos perköltséget is Antóniának kell kifizetni. Ha ez nem lenne elég, a bíróság határozata alapján két alkalommal hirdetésben kell bocsánatot kérnie Antóniának egy országos napilapban, a meghatározott szöveget pedig a közösségi oldalán is meg kell jelentetnie.  

Forrás: TV2

Antónia nem fizetett, és hirdetésben sem kért bocsánatot, ezért volt párja és annak felesége Földesi-Béres Rózsa végrehajtást indítottak ellene. A Borsnak az ügy kapcsán a nő azt nyilatkozta: "Tekintettel arra, hogy az elmúlt évek során a másik fél gonosz, rosszindulatú és hazug megnyilvánulásai teret kaptak irányomban a médiában, így most kivételt teszek, és megerősítem, hogy a hír igaz. Amennyiben az alperes kifizeti, vagy a végrehajtó behajtja a számomra megítélt egymillió forintos kártérítést, annak teljes összegét a fiamra fogom költeni. Hiszen akkor döntöttem a bírósági eljárás mellett, amikor az alperes már arra is vette a bátorságot, hogy a gyermekemet is belekeverje az ellenem irányuló ámokfutásába. Mindezt a nagy nyilvánosság előtt. Akkor és ott telt be az a bizonyos pohár." Bálint Antónia az ügyben nem kívánt nyilatkozni. Egy független ügyvéd, dr. Magyar György elmondta: "A nyilvántartásokat átvizsgálva bármire rátehetik a kezüket, amiből pénzt tudnak csinálni a tartozás kiegyenlítésére. Autó, lakás, bankszámla, mindenhonnan szedegethetnek."