Tovább gyűrűzik Bálint Antónia kálváriája: 13 millióval lóg gyermeke apjának?

Forrás: TV2 -
kölcsön Bálint Antónia bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Toncsi ismét bíróságon járt. Úgy tudni, 17 milliót követel gyereke apjától, a férfi szerint azonban a volt szépségkirálynő lóg neki 13 millióval. Vajon mikor lesz vége Bálint Antónia kálváriájának?

Újabb tárgyalási napot tartottak abban az ügyben, amelyet Bálint Antónia indított kislánya édesapja ellen. A volt szépségkirálynő 17 millió forintot követel a férfitôl, amelyet még 2009 októberében, állítása szerint három hónapra kért kölcsön tőle - tájékoztat a Bors.

Bálint Antónia. Forrás: TV2

Lapinformációk szerint Toncsi egy lakása eladásából adta oda ezt az összeget, amelyet addig egy bankban tartott. "Telefonon hívott, hogy tizenhétmillió forintra van szüksége. A bankban találkoztunk és odaadtam neki. Ez még aznap volt. Akkor már nem voltunk élettársak, de jó volt a viszonyunk. Nem volt okom bizalmatlannak lenni" - mondta Toncsi a bírónőnek.

A kölcsönről egy évvel később egy elismervény is született, amelyet a férfi alá is írt. Ő maga ezt azzal magyarázta, hogy Toncsi által fenyegetve érezte magát, hogy nem láthatja majd a kislányát. A férfi később a saját verzióját is elmondta. E szerint 2006-ban munkakapcsolat miatt ismerték meg egymást Toncsival. Ebben az évben havi egymilliós fizetést kapott, mint az Egymásért Alapítvány arca, majd miután közelebb kerültek egymáshoz, egy új B-Mercit is vett neki. Hat-hat millióval segítette ki Toncsi édesapját és testvérét, és miután Antónia nem kapott hitelt, hisz nem volt olyan munkája, tizenhárommillióval segítette ki, hogy a saját 3-4 millióját kipótolva lakást vehessen.

"Időközben engem letartóztattak, Antónia pedig ezt követően meg is vette a lakást. Az ottani munkálatokat is az én kapcsolataim, támogatásom által végeztette el. A pénzt Antónia nekem adta a bankban, én pedig azonnal odaadtam J. Róbertnek, aki szintén jelen volt. Antónia is tudja, hogy nem én tartozom neki" - mondta a férfi, aki hangfelvételeket is hozott magával, amelyeken állítása szerint Antónia ezeket el is ismeri.

A férfi tehát elismerte, átvette a pénzt, és alá is írta a papírt, de állítása szerint Antónia is tudja, nem ő tartozhat neki. A következő tárgyalási napra így beidézik J. Róbertet is, hogy tisztázódjon, kinél lehet a pénz.

Toncsi gyermekének az apja pedig nem tesz le róla, hogy ő is viszont lássa a tizenhárommillióját.

Az ügy előzménye:

Toncsinak egy nem jogerős ítélet szerint egymillió forint kártérítést kell fizetnie Földesi-Szabó Lászlónak, a Blikk hasábjain, fizetett hirdetésben kell bocsánatot kérnie, és korrigálnia az általa korábban mondottakat az alábbi szöveggel:

„Alulírott Bálint Antónia a nagy nyilvánosság előtt több alkalommal megsértettem Földesi-Szabó László és Földesi-Béres Rózsa személyiségi jogait azzal,hogy róluk és cselekedeteikkel kapcsolatban valótlant állítottam."

Tehát az ítélet szerint Toncsi hamisan állította, hogy a gyermeke apja bántalmazta őt, amikor közös gyermeküket várta. Az ítészek egy másik ügyben is elmarasztalták. Földesi feleségét Földesi-Béres Rózsát a Facebook-oldalán szidalmazta, amiért ugyancsak egymillió forintot kell majd fizetni - írtuk korábban.

"Arany- és platinalemezeket akarunk" - Gáspár Győző újra énekelni foghttp://www.life.hu/sztarok/20151001-gaspar-gyozo-kunovics-katinka-es-volgyi-zsuzsi-ujra-egyutt-a-romantic-formacio.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Győzike ismét színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy. Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi szomszédai ledöbbentek - Ellentmondásos nyilatkozatok a mulatóskirályról http://www.life.hu/sztarok/20150930-lagzi-lajcsi-szomszedai-megszolaltak.htmlEddig szinte mindenki kerülte a kamerát, de több, mint egy héttel azután, hogy Lagzi Lajcsit őrizetbe vették, kezdenek beszédesebbek lenni a zenész közelében élők. TV + Sztárok--Johnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét http://www.life.hu/sztarok/20150930-johnny-depp-lanya-mar-most-nagy-hollywoodi-filmekben-szerepelhet.htmlA csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. TV + Sztárok--Így dolgoztatja a torkát Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20150930-igy-enekel-aleska-diamond.htmlAleska Diamond felnőttfilmesként kezdte, majd majd írónő lett belőle, és most átnyergelt színházi pályára. És milyen jól tette! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGalambos Lajos felesége egy falatot sem eszik az előzetes letartóztatásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-galambos-lajos-felesege-boglarka-egy-falatot-sem-eszik-az-elozetes-letartoztatasban-gyilkos-kor.htmlGalambos Lajos felesége, Boglárka nagyon rosszul viseli az előzetes letartóztatását. Az asszony nem eszik, pedig nagy szüksége lenne az egészséges táplálékra, hisz betegsége miatt erősödnie kellene. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLilu zombikkal a fején menőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-lilu-egy-meno-zombis-sapkat-kapott-az-enekestol-majkatol.htmlMicsoda sapka! A Walking Dead rajongók egyszerre sikíthattak fel, amikor meglátták az RTL Klubos műsorvezető új szerzeményét, melyet egy barátjától kapott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.