Megható vallomás: így szereti férjét Hosszú Katinka

úszónő fotó szerelem Hosszú Katinka vallomás Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostmár biztosak vagyunk benne, hogy Katinka és Shane az ország egyik legcukibb párja. 

A párost sikert sikerre halmoz, ezért talán nem is olyan nagy meglepetés, hogy kikezdték a kapcsolatukat. Shane és Katinka azonban nem veszi magára ezeket a híreszteléseket, hiszen ők tudják, hogy milyen jól is működik ez köztük. Az egyetemen ismerkedtek meg, azóta tart különleges kapcsolatuk. Most a magyar úszónő vallott őszintén a szerelméről.

I just wanna say....hmm...I love you Shaney @tusup11 ;)

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

"Csak azt szeretném mondani...hmm...szeretlek Shaney" - írta a fotó mellé Katinka. A válasz azonnal érkezett a férje részéről. "Köszönöm a csodálatosan szép vallomást. Ő a legjobb barátom, szerencsés férfi vagyok, hogy ő a feleségem. Jobban szeretlek, mint bármikor!"

Mást szeretett, mégis Brad Pittet választotta Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20161013-angelina-jolie-colin-farrellbe-volt-szerelmes-mikor-osszejott-brad-pittel.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata a kezdetektől halálra volt ítélve - írja Perez Hilton, a milliárdos blogger, aki az amerika sztárok legféltettebb titkait is kideríti.TV + Sztárok--Hoppá! Félvér eltitkolt gyereke van Bill Clintonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-bill-clinton-felver-fia-elmeselte-hogy-az-egykori-miniszterelnok-es-egy-prostitualt-frigyebol.htmlBill Clinton szexuális élete miniszterelnöksége óta terítéken van. A botrányok övezte kalandok közül most egy igen kínos történet került napvilágra. Kíváncsiak vagyunk, vajon Clinton asszony mit szól a kampányidő alatt kibukott újabb pletykához? TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye: „Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”http://www.life.hu/sztarok/20161013-somlo-tamas-ozvegye-gyongyver-bevallotta-volt-egy-masik-kapcsolata-mig-a-zenesszel-elt.htmlMár négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt. TV + Sztárok--Öngyilkos exének édesanyja beperelte Jim Carrey-thttp://www.life.hu/sztarok/20161012-jim-carrey-ongyilkos-exenek-cathriona-whitenak-edesanyja-beperelte-a-szineszt.htmlNincs vége Jim Carrey botrányának. A tavaly öngyilkosságban elhunyt barátnőjének családja nem hagyja annyiban a dolgot. Szerintük a színész felelős azért, hogy Cathriona eldobta magától az életet és azt akarják, hogy a színész megbűnhődjön ezért. TV + SztárokOrigoRajongóját gyászolja Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/sztarok/20161012-rajongojat-gyaszolja-ryan-reynolds.htmlGyászol a hollywoodi színész. Ryan Reynolds megható üzenetben búcsúzott fiatal rajongójától, aki a közeljövőben lenne 14 éves... TV + Sztárok--Hajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.