A nagy fehér cápa betört a búvárt védő ketrecbe. Kész csoda, de a férfi túlélte a találkozást. 

Elképesztő másfél perces felvétel jelent meg a Liquify Magazin Facebook oldalán. A cápákat egy biztonságosnak hitt ketrecből éppen egy búvár filmezte, mikor megtörtént az elképzelhetetlen. Az egyik nagy fehér cápát egy darab hússal csalták a rácsok közelébe, hogy a felvétel jól sikerüljön és az állatot minél közelebbről szemügyre vehessék. Mikor rákapott, nekicsapódott a ketrec oldalának, és egy pillanatra beragadt a rácsok közé. "Mivel nem képes hátrafelé úszni, ezért az acélketrec rácsait meghajlítva betört a búvárt védő kalitkába. Szerencsére egy nagyon tapasztalt búvároktató rekedt a ketrecben, aki tudta, hogy csak akkor éli túl, ha nyugodt marad" - magyarázták a szakemberek.
A felvételen jól látszik, amint bejutott a ragadozó a ketrecbe, azonnal kinyitották a kalitka tetejét, hogy kimenekítsék társukat.

Akkor már a kék vizet pirosra festette a vér. A hajón mindenki azt gondolta, hogy búváruk halálos sebet kapott. Majd egy pillanat múlva a nagy fehér cápa kiverekedte magát a nyitott tetőn és elúszott. Ez után, 15 idegtépő másodpercig nem látni semmit, majd a búvár felbukkan teljes épségben. Kiderült, a vér a cápáé volt, aki megsérült, mikor betört a ketrecbe.